Blogi

11.7.2019
"Minulla on henkilökohtainen suhde Perustavaan monen vuoden takaa. Vuonna 2007 olin toisen talovalmistajan leivissä, kun Perustavan nelikko eli Markku, Lare, Tumppi ja Jussi tulivat neuvottelemaan ensimmäisestä vuosisopimuksestaan silloiselle työnantajalleni", Kiiruna Talojen myyntijohtaja Pentti Sutinen kertoo.
02.7.2019
"Toimitamme Perustavan toiminta-alueelle noin 500 taloa vuodessa. Yhteistyö Perustavan kanssa on kestänyt yhdeksän vuoden ajan eli karkeasti arvioiden he ovat tehneet meille noin 4 000 talon perustukset", kertoo Design-Talonvastaava rakennuspäällikkö Kai Aatsinki.
24.6.2019
Rauman Tuomoniemessä omakotitalotyömaalla perustusten valumuotit rakentuvat vauhdilla. Asentajat Petteri Hietanummi ja Jere Väärälä ovat juuri palanneet kolmen viikon kesälomilta takasin töihin. Molempien miesten taustat ovat rakennusalalla. Sekä Petterin, että Jeren kokemuksen mukaan talonrakentajan koulutuksella Perustavalle oli helppo sopeutua.
17.5.2017
Perustava haluaa olla hankkeen halutuin kumppani. Yhden kerran. Kaksi kertaa. Monta kertaa. Uskottavimmin se onnistuu ratkaisemalla asiakkailta saadun palautteen ja tekemisestä saadun kokemuksen perusteella ilmenneitä haasteita eli yksinkertaisesti kehittämällä tuotetta paremmaksi. Perustavan vahva valusokkeli on hyvä, kustannustehokas ja varsin toimiva tuote, mutta ei silti niin täydellinen etteikö sitä voisi parantaa. Aina voi parantaa. Siksi syntyi Perustava Premium.