Vantaan ja Espoon yksiköt pelasivat viime kesänä Itä–Länsi-ottelun Hyvinkään Pihkalassa. Vantaa voitti tuolloin ottelun, mutta ensi kesänä on haaveissa pelata revanssi.

UUTISET

Perustava mahdollistaa kultakypärät Ykköspesikseen

Pohja- ja perustustoimija Perustava ja Suomen Pesäpalloliitto ry tuovat kultakypärä-käytännön ensi kesän Ykköspesiksen otteluihin. Kesän aikana tullaan pelaamaan yli 300 pesäpallo-ottelua miehissä sekä naisissa ja jokaisessa niissä viimeisimmän ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu kantaa Perustavan logolla varustettua kultaista kypärää. Käytäntö jatkuu pudotuspelien ja karsintasarjan yli.


Monesta eri urheilulajista tuttu kultakypärä-käytäntö rantautuu Ykköspesikseen. Kesän 2022 miesten Ykköspesiksessä pelaa yhteensä 12 joukkuetta miehissä ja 16 joukkuetta naisissa. Maantieteellisesti jokaisen joukkueen kotipaikkakunnalla tai aivan sen lähialueelta löytyy Perustavan paikallinen liiketoimintayksikkö.

>> Lue Ykköspesiksen virallinen tiedote täältä!


"Yhteiskuntavastuun lisäksi kumppanuudessa ajattelimme toki valtakunnallista näkyvyyttä. Haluamme vahvistaa Perustavan brändiä tavallisten suomalaisten keskuudessa. Pesäpallon parissa paikalliset asukkaat viihtyvät ja kohtaavat ja sitä kautta Perustavaa saadaan tunnetuksi laajemmin monissa eri paikkakunnissa."​​​​


 

Näkyvyyttä Ykköspesiksen ottelutapahtumissa

Kultakypärä-käytännön lisäksi yhteistyöhön kuuluvat ääni-ja videomainokset kaikkien Ykköspesiksen ottelutapahtumien aikana. Jokaisessa ottelussa kuulutetaan kahteen kertaan Perustavan 10-12 sekunnin äänimainos ja netistä katsottavissa Ruutu-lähetyksissä näytetään kaksi kertaa 15-20 sekunnin videomainos. Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppaisen mukaan Ykköspesissarjan brändiä halutaan kehittää hyvien kumppaneiden avustuksella.


"Perustava nousi keskusteluissa esiin kaikkialla Suomessa toimivana yrityksenä. Urheiluissa puhutaan paljon perustusten merkityksestä ja tällä yhteistyöllä Ykköspesiksen brändäämiselle saadaan vahvat perustukset."


 

Lisätietoja:

Valtteri Karjula
markkinointipäällikkö
Perustava Group Oy
044 026 5166
valtteri.karjula@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Perustavan avoimet työpaikat

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

06.5.2022
Perustavan Lappeenrannan liiketoimintayksiköstä käsin palvellaan Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon…
04.5.2022
Tervetuloa seuraamaan maatöiden ja paaluperustusten tekoa Tuusulaan 1.6.2022 klo 10. Teemme…
03.5.2022
Pekka Linnanmäki on nimetty toimitilaliiketoiminnan projektipäälliköksi 2.5.2022 alkaen. Pekan…
21.4.2022
Avajaisia vietetään virallisesti tiistaina 24.5.2022 klo 7 alkaen.
19.4.2022
Valtakunnallinen pohja- ja perustustoimija Perustava saa kesän ajan näkyvyyttä ympäri Suomen…
06.4.2022
Perustavalla on aloittanut kevään 2022 aikana uusia työntekijöitä asennuksen, myynnin ja työnjohdon…