YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

Vantaan ja Espoon yksiköt pelasivat viime kesänä Itä–Länsi-ottelun Hyvinkään Pihkalassa. Vantaa voitti tuolloin ottelun, mutta ensi kesänä on haaveissa pelata revanssi.

UUTISET

Perustava mahdollistaa kultakypärät Ykköspesikseen

Pohja- ja perustustoimija Perustava ja Suomen Pesäpalloliitto ry tuovat kultakypärä-käytännön ensi kesän Ykköspesiksen otteluihin. Kesän aikana tullaan pelaamaan yli 300 pesäpallo-ottelua miehissä sekä naisissa ja jokaisessa niissä viimeisimmän ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu kantaa Perustavan logolla varustettua kultaista kypärää. Käytäntö jatkuu pudotuspelien ja karsintasarjan yli.


Monesta eri urheilulajista tuttu kultakypärä-käytäntö rantautuu Ykköspesikseen. Kesän 2022 miesten Ykköspesiksessä pelaa yhteensä 12 joukkuetta miehissä ja 16 joukkuetta naisissa. Maantieteellisesti jokaisen joukkueen kotipaikkakunnalla tai aivan sen lähialueelta löytyy Perustavan paikallinen liiketoimintayksikkö.

>> Lue Ykköspesiksen virallinen tiedote täältä!


"Yhteiskuntavastuun lisäksi kumppanuudessa ajattelimme toki valtakunnallista näkyvyyttä. Haluamme vahvistaa Perustavan brändiä tavallisten suomalaisten keskuudessa. Pesäpallon parissa paikalliset asukkaat viihtyvät ja kohtaavat ja sitä kautta Perustavaa saadaan tunnetuksi laajemmin monissa eri paikkakunnissa."​​​​


 

Näkyvyyttä Ykköspesiksen ottelutapahtumissa

Kultakypärä-käytännön lisäksi yhteistyöhön kuuluvat ääni-ja videomainokset kaikkien Ykköspesiksen ottelutapahtumien aikana. Jokaisessa ottelussa kuulutetaan kahteen kertaan Perustavan 10-12 sekunnin äänimainos ja netistä katsottavissa Ruutu-lähetyksissä näytetään kaksi kertaa 15-20 sekunnin videomainos. Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppaisen mukaan Ykköspesissarjan brändiä halutaan kehittää hyvien kumppaneiden avustuksella.


"Perustava nousi keskusteluissa esiin kaikkialla Suomessa toimivana yrityksenä. Urheiluissa puhutaan paljon perustusten merkityksestä ja tällä yhteistyöllä Ykköspesiksen brändäämiselle saadaan vahvat perustukset."


 

Lisätietoja:

Valtteri Karjula
markkinointipäällikkö
Perustava Group Oy
044 026 5166
valtteri.karjula@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Perustavan avoimet työpaikat

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…