Perustava-konserni

Perustava toimii koko Suomen alueella ja palvelemme asiakkaita paikallisesti. Yli 400 henkeä työllistävä yhtiö on perustettu vuonna 2007.

Perustavan kokonaispalvelu koostuu optimoidusta perustusten rakennesuunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta. Saat rakennushankkeesi pohja- ja perustustyöt samalta toimijalta nollakorkoon saakka.

Toteutamme perustuksia säällä kuin säällä. Ympäri vuoden ja ympäri Suomen. Yli 22 000 perustuksen kokemuksella tiedämme, miten rakennusprojektin maatyöt perustuksineen suunnitellaan ja toteutetaan fiksusti.

Minkä teemme, sen suunnittelemme. Kokonaistoimitukseemme sisältyy perustuksiin liittyvät suunnittelut. Asianmukaisesti laadittu maaperätutkimus mahdollistaa rakenteiden optimaalisen suunnittelun. Tällä saadaan aikaan laadukas lopputulos sekä selkeitä kustannussäästöjä.

Osa rakenteista suunnitellaan ja valmistetaan elementeiksi. Hämeenlinnan Lammilla sijaitsevalla tehtaalla valmistetut mittatarkat betonielementit kuljetetaan työmaille asennettavaksi.

Perustava tarjoaa perustusratkaisut aina pientaloista suurkohteisiin kuten toimitiloihin ja kerrostaloihin. Tutkimme tontin, teemme maatyöt ja perustukset, asennamme väestönsuojat ja maanpinnan alapuoliset betonielementit.

Tätä kaikkea on Perustava. Selkeät prosessit ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat parhaan palvelun niin kotitalouksille kuin ammattirakentajille. Halutuimpana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme elämän kestäviä kiviä kotien, kauppojen ja työpaikkojen perustaksi.


Missio

Rakennamme ja kehitämme kestäviä tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin sekä hyödynnämme uusia teknologioita ja rakennusmateriaaleja ennakkoluulottomasti. Otamme huomioon myös ympäristön hyvinvoinnin toiminnassamme. Elämän kestäviä kiviä.

Visio

Välitämme aidosti työkavereista ja yhteistyökumppaneista sekä pyrimme toimimaan niin, että olemme rakennusalan halutuin kumppani.

Perustava 2025

  • Hyvä ja turvallinen rakennusalan työpaikka
  • Työntekijöitä 650
  • Liikevaihto 130 milj.

Toiminnan kulmakivat

  • Selkeät ja toimivat prosessit
  • Osaava ja riittävä henkilöstö
  • Onnistumista tukeva yrityskulttuuri
  • Hyvä asiakaskokemus

Medialle

>> Graafinen ohjeistus 1/2021

>> Vapaasti käytettävät valokuvat