Perustava-konserni

Pohja-ja perustustöitä tarjoava Perustava toimii koko Suomen alueella. Yhtiö on perustettu vuonna 2007.

Perustavan kokonaispalvelu koostuu optimoidusta perustusten rakennesuunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta. Saat rakennushankkeesi pohja- ja perustustyöt samalta toimijalta nollakorkoon saakka.

Toteutamme perustuksia säällä kuin säällä. Ympäri vuoden ja ympäri Suomen. 35 000 perustuksen kokemuksella tiedämme, miten rakennusprojektin maatyöt perustuksineen suunnitellaan ja toteutetaan fiksusti.

Minkä teemme, sen suunnittelemme. Kokonaistoimitukseemme sisältyy perustuksiin liittyvät suunnittelut. Asianmukaisesti laadittu maaperätutkimus mahdollistaa rakenteiden optimaalisen suunnittelun. Tällä saadaan aikaan laadukas lopputulos sekä selkeitä kustannussäästöjä.

Osa rakenteista suunnitellaan ja valmistetaan elementeiksi. Hämeenlinnan Lammilla sijaitsevalla tehtaalla valmistetut mittatarkat betonielementit kuljetetaan työmaille asennettavaksi.

Perustava tarjoaa perustusratkaisut aina pientaloista suurkohteisiin kuten toimitiloihin ja kerrostaloihin. Tutkimme tontin, teemme maatyöt ja perustukset, asennamme väestönsuojat ja maanpinnan alapuoliset betonielementit.

Tätä kaikkea on Perustava. Selkeät prosessit ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat parhaan palvelun niin kotitalouksille kuin ammattirakentajille. Halutuimpana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme elämän kestäviä kiviä kotien, kauppojen ja työpaikkojen perustaksi.

Perustava-konserniin kuuluvat emoyhtiö Perustava Group Oy sekä tytäryhtiöt Perustava Oy, Perustava Elementti Oy, Perustava Infra Oy ja Perustava Paalutus Oy.

Missio

Rakennamme ja kehitämme kestäviä tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin sekä hyödynnämme uusia teknologioita ja rakennusmateriaaleja ennakkoluulottomasti. Otamme huomioon myös ympäristön hyvinvoinnin toiminnassamme. Elämän kestäviä kiviä.

Visio

Välitämme aidosti työkavereista ja yhteistyökumppaneista sekä pyrimme toimimaan niin, että olemme rakennusalan halutuin kumppani.

Toiminnan kulmakivet

  • Selkeät ja toimivat prosessit
  • Osaava ja riittävä henkilöstö
  • Onnistumista tukeva yrityskulttuuri
  • Hyvä asiakaskokemus

Yli 15 vuotta eikä suotta – miksi Perustava?

1. Kokemus (35 000 perustusta)

2. Osaaminen (suunnittelu, valmistus, asennus)

3. Intohimo (uniikkius)

4. Toimitusvarmuus (tehokkuus, laatu ja aikataulut)

5. Brändi (hyvä maine)

6. Ihmiset (persoonat)

7.Rohkeus (ennakkoluulottomuus ja itsevarmuus)

8. Tarinat (jokainen perustus on tarina)

9. Paikalliset yksiköt (kattava palvelualue)

10. Hanketietokanta (tulossa olevat kohteet)

11. Asiakastuntemus (tuotteet, palvelut, alueet)

12. Digitaalisuus (Muotti, järjestelmät)

13. Projektipäällikkö-malli (myynti ja työnjohto samassa)

14. Perustava eKivi (ekologinen tuote)

15. Perustava Nollakorko (pohja-ja perustustöiden kokonaispalvelu)