YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

Maanrakennus


Perustava Infra urakoi maanrakennustyöt kokonaisurakkana nyt Etelä-Suomen alueella. Maanrakennus ja pohjanvahvistus ovat rakentamisen perusta ja perustusten lisäksi tärkeimpiä osa-alueita rakentamisessa. Samalla maanrakennusta pidetään kaikkein vaikeimpana kokonaisuutena rakentamisessa. Harva toimija tarjoaa maanrakentamista kiinteähintaisena. 


Maanrakennus kiinteään hintaan

Perustava tekee maanrakennustyöt kiinteähintaisena osana perustusurakointia. Toimintoihimme kuuluvat tehtävien maatöiden ja täyttöjen lisäksi maatöiden johtaminen, dokumentointi sekä maanrakentamiseen vaadittavan logistiikan hoitaminen. Samanaikaisten työmaiden avulla voimme hyödyntää tonttien ylimääräisiä maita täyttömaana ja saamme sitä kautta apua asiakkaiden kuljetuskustannuksiin.

Maanrakennusurakkaan tyypillisesti kuuluvat tontin raivaukset ja maiden poisajot sekä tontin kaivuutyöt. Olemme tehneet myös louhintoja, mikäli asiakkailla on ollut niille tarvetta. Perustustenteon yhteydessä tehdään sisä- ja ulkopuoliset täytöt ja mahdolliset routaeristykset. Lopussa toteutaan vielä pintamaiden tasaukset.

Kysy lisää maanrakentamisesta Perustava Infran asiantuntijoilta!

Toimialue Etelä-Suomessa