YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

Sähköasemat


Perustava urakoi sähköasemien (kytkinlaitokset tai muuntoasemat) betoniset osat paikallavaluina tai omalla betonielementtitehtaalla valmistetuilla tuotteilla. Tarjoamme mm. kaapelikellarien, muuntajabunkkereiden tai portaaliperustusten betonointityöt.


Sähköaseman betonityöt

Olemme valaneet mm. kaapelikellarien ja muuntajabunkkereiden perustuksia (pohjalaatta ja vesi-tai öljytiiviit betoniset seinät) sekä portaaliperustuksia paikallavaluna. Sähköasemat ovat menneet tyypillisesti tuulivoimatuotannon tai teollisuuden käyttöön. 

Paikallavalutöiden lisäksi olemme asentaneet sähköasemien palonsuojaontelolaattoja muuntajabunkkeriin sekä toteuttaneet paloseinäbetonielementtejä oman tehtaan elementeillä tai paikallavaluina. Valmistetut tuotteet täyttävät aina huoltovarmuuden vaatimukset.

Perustavan sähköasemien valutyöt toteutetaan tyypillisesti pääurakoitsijan suunnitelmilla. Kykenemme valamaan samalla kertaa myös muiden sähköasemarakennusten ja valvomoiden perustukset sekä muut tarvittavat perustustyöt. Samalla autamme asiakasta tarvittavien osien ja materiaalien hankinnoissa.

Valtakunnallisena toimijana kykenemme toteuttamaan valutyöt ympäri Suomen ja ympäri vuoden.