YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

Perustukset


Perustava on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yli 30 000:en perustuksen kokemuksella tiedämme miten perustukset kannattaa toteuttaa. Hyvällä suunnittelulla ja järkevillä rakenteilla voidaan samalla säästää kustannuksista laadusta tinkimättä.


Perustus ydintuotteena

Perustusten teko on rakentamisen kriittisimpiä vaiheita. Perustavan visio onkin toimia hankkeen halutuimpana kumppanina ja auttaa rakentavaa asiakasta löytämään kullekin tontille ja rakennukselle mahdollisimman järkevä ja kustannustehokas tapa toteuttaa perustus. Paras lopputulos syntyy kun pääsemme mukaan projektiin jo arkkitehtisuunnittelua tehtäessä.

Perustussuunnittelu sisältyy lähtökohtaisesti aina perustustoimitukseen. Asiakas saa rahanarvoisen hyödyn Perustavan suunnitteluosaamisesta, joten perustusten rakennesuunnittelua ei kannata teettää erikseen kolmannella osapuolella. Esimerkiksi paalumäärä voidaan paikallavaletuissa perustuksissa optimoida, samoin järkevällä suunnittelulla voidaan välttää ylimääräiset välipumppaamot kaupunkitonteilla.

Tarvittaessa teemme tontille pohjatutkimuksen ja maatyöt sekä toimimme pohja- ja päärakennesuunnittelijana. 

Paikalla valettu betoniperustus

Paikalla valettu betoniperustus on nopea, kustannustehokas ja kerralla valmis. Sen päälle on helppo lähteä rakentamaan. Pyrimme aina siihen, että urakkarajat ovat selkeitä ja huolehdimme, että hanke pysyy aikataulussa. Hallitsemme logistiikkaa Muotti-järjestelmällä, johon myös dokumentoimme tehdyn työn ja käytetyt materiaalit. Asiakas saa käyttöön saman järjestelmän, mitä työnjohtajamme ja asentajamme käyttävät.

Miksi valita Perustavan sokkeli?

  1. Nopea
  2. Kustannustehokas
  3. Kerralla valmis
  4. Aikataulussa
  5. Soveltuu vaativiin kohteisiin
  6. Saa myös hybridimallina (paikallavalu + betonielementit)
  7. Siihen on helppo kiinnittää puurakenteita
  8. Voidaan optimoida paalumäärät
  9. Kovalla maalla ei tarvita erillistä anturaa (pienet kohteet)
  10. Soveltuu monenlaiseen rakentamiseen