Rakentajan vinkit

Vinkkejä asiantuntijoilta rakentajille niin suunnittelun, maatöiden kuin perustusten osalta. 

#
29.9.2020
Rakennustyöt voi aloittaa talvella siinä missä lämpiminä vuodenaikoinakin, mutta homma vaatii huolellisuutta ja osaamista tekijöiltä. Kuten rakentamisessa aina, pohjatöiden merkitys on suuri myös talvella. Ammattitaidolla suunnitellut ja toteutetut maanrakennustyöt ja perustustyöt ovat pohja onnistuneelle rakennushankkeelle.
#
28.8.2020
Perustavan päärakennesuunnittelijalla Arto Leppäsellä on 15 vuoden kokemus päärakennesuunnittelusta ja hän hoitanut rakennusprojekteja useilla paikkakunnilla. Hän on työskennellyt kolmen eri kunnan rakennusvalvonnassa. ”Kun tuntee käytännöt ja ihmiset henkilökohtaisesti, on yhteistyötä helppo ja sujuvaa tehdä.”
#
05.8.2020
Perustavan asiantuntijat laativat asiakkaalle tarjouksen sokkelista hänen lähettämien ARK-kuvien perusteella. Tämän lisäksi asiakas on saattanut toimittaa tarjouspyynnön yhteydessä esimerkiksi maaperätutkimuksen tai asemakuvan. Kaupan teon jälkeen perustussuunnittelu laitetaan käyntiin ja sen myötä saadaan lopullinen perustussuunnitelma sekä vahvistus sille millaisia perustusratkaisuja tontille tulee.
#
05.8.2020
Mitä ovat oikeasti tärkeitä asioita oman talon rakentamisessa? Keskustelimme aiheesta, kun vierailimme Tuusulan Asuntomessuilla Mäntsälän yksikön kanssa. Työnjohtaja Jouni Toivonen toimi itseoikeutetusti oppaana – onhan hän on ollut työnjohtajana Perustavan kohteissa Tuusulan Asuntomessualueella.
#
22.6.2020
Honka järjesti asiakkailleen virtuaalisen rakentajaillan 17.6.2020. Rakentajailtaan toivottiin myös esitystä talon perustuksista ja näin ollen Perustavan Kimmo Kurki pääsi vierailemaan turkulaisten rakentajien keskuudessa. Kimmo piti ensin Perustavan yritysesittelyn ja sen jälkeen kertoi kuinka asiakas hyötyy Perustavan täyden palvelun talosta. 

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>