YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

hirsitalon rakentaminen hirsitalon perustukset

PERUSTAVA  |  RAKENTAJAN VINKIT

Kustannustehokkaat perustukset tontille kuin tontille

Perustavan vakioidut perustusratkaisut suunnitellaan maaperän mukaisesti. Toimitus kattaa aina suunnittelun, asennuksen ja työnjohdon. Omakotitalojen lisäksi toteutamme perustuksia rivitaloihin, kerrostaloihin, liiketiloihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Perustavan kustannustehokkaat perustusratkaisut sisältävät aina perustussuunnittelun, materiaalit & tarvikkeet, rahdit, työn, työnjohdon ja dokumentoinnin. MUOTTI-toiminnanohjausjärjestelmästä asiakas saa käyttöönsä perustussuunnitelmat, työmaan pöytäkirjat, lakisääteiset raportit ja tiedot käytetyistä materiaaleista.

Kun perustusten tuotanto, suunnittelu ja toteutus yhdistyvät, kustannukset ovat ennalta tiedossa ja pysyvät kohdillaan. Virheriski poistuu, sillä suunnittelija tietää tarkalleen mikä on mahdollista ja mikä ei, jo suunnittelu-vaiheessa. Niissä kaupungeissa tai kunnissa missä päärakennesuunnittelua tarvitaan, Perustavalta löytyy myös päärakennesuunnittelijoita.

Perustusratkaisut maaperän mukaisesti

Perustavan toteuttamat sokkelit sopivat tontille kuin tontille. Erilaisia perustusratkaisuja ovat esimerkiksi:

  • Perustus kantavalle tasamaalle
  • Paaluperustus pehmeään maaperään
  • Loivan rinteen ratkaisut ja porrastukset
  • Kellarit
  • Tukimuurit

Perustamistapoina käytetään tyypillisesti sokkelipalkkia ilman anturaa tai anturan kanssa, reunavahvistettua laattaa, tuulettuvaa alapohjaa tai pilariperustusta. Loivan rinteen ratkaisuissa sokkelipalkki voi porrastaa ylä-tai alapinnoissa. Paalutettavissa perustuksissa kantava antura-ja sokkelipalkki kannattelevat niiden päälle asennettuja ontelolaattoja. Ontelolaattojen asennukset ja saumavalut kuuluvat aina Perustavan toimitukseen.

On paljon hyviä syitä valita Perustava

Asiakkaan ostoprosessi alkaa aina tarjouspyynnöstä. Tarjouspyyntöä varten asiakkaalla on tieto tontista sekä mahdollisesta tulevasta rakennuksesta. Käytettävissä olevien dokumentien ja suunnitelmien pohjalta saadaan kokonaistarjous Perustavan projektipäällikön toimesta. Tarjouksen läpikäynnin jälkeen molemmat osapuolet ovat valmiita urakkasopimukseen.

Perustavan kilpailuvaltteja ovat perustusten kustannustehokkuus ja nopeus. Mittatarkka ja tasalaatuinen perustus on aina ajallaan valmis ennen runkotoimitusta. Kokonaisvastuu suunnittelusta, asennuksesta ja työnjohdosta varmistaa asiakkaalle saumattoman asiakaskokemuksen, johon on helppo luottaa. Keskittyminen pohja-ja perustustöihin tuo Perustavalla alan markkinajohtajuuden sekä oman erikoisosaamisen.

Rakennusprojekti pohjatutkimuksen ja maarakennuksen kautta perustuksiin saakka ennalta sovitussa aikataulussa onnistuu Perustavalta. Kysy lisää Perustavan palveluista lähimmästä toimipisteestä.


Varaa aika Perustavan alkukartoitukseen!

30 min Teams-tapaamisen tai puhelun aikana käydään läpi rakennushankkeeseen liittyviä asioita.

Varaa aika täältä >>


 

PERUSTAVA NOLLAKORKO

Uusi koti. Ilman burnoutia. 


Suunnitteletko uuden kodin rakentamista? Haluatko hankkeen johtamisen sijaan käyttää vapaa-aikasi perheeseen, harrastuksiin ja rentoutumiseen kuin projektin vetämiseen ja aikatauluttamiseen?

Perustava Nollakorko on suunniteltu sinulle, joka haluat rakentaa tulevan kotisi mahdollisimman vaivattomasti.

Hyödyt Nollakorko-palvelusta siten, että voit keskittyä työhön ja nauttia laadukkasta arjesta myös rakentamisen aikana. Tarvitset vain tontin ja talon, hoidamme kaiken muun. Suunnittelujen ja toteutusten lisäksi vastaamme viranomai­syhteistyöstä sekä tarvittavista luvista.


Lue lisää:

https://nollakorko.perustava.fi
 

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>

Lisätietoa rakentamisesta
#
Perustava mukana Pytinkimessuilla 5.-6.4.2024
12.3.2024 klo 11.00
Seinäjoki Areenalla järjestettävät Pytinkimessut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma.
Lue lisää
#
Kustannustehokkaat perustukset tontille kuin tontille
4.10.2023 klo 12.00
Perustavan vakioidut perustusratkaisut suunnitellaan maaperän mukaisesti. Toimitus kattaa aina suunnittelun, asennuksen ja työnjohdon.
Lue lisää
#
Perustava mukana Vantaan OMAKOTI-messuilla 27.‒29.10.2023
18.9.2023 klo 9.00
Rakentaja.fi:n järjestämät OMAKOTI-messut pidetään jo 27. kerran Vantaan Myyrmäessä. Perustavan osasto löytyy pääkäytävältä numerolla G31!
Lue lisää
#
Varaa aika Perustavan alkukartoitukseen!
2.8.2023 klo 12.00
Rakentajilla tai rakennushankkeeseen ryhtyvillä on nyt mahdollisuus saada Perustavan alkukartoituksen kautta apua omaan hankkeeseen.
Lue lisää
#
Perustavan kellariperustukset toteutetaan betonielementeillä – asennus kestää viikon verran
28.4.2023 klo 15.00
Perustavan omalla tehtaalla valmistettu kellariperustus on toimiva toteutus niille tonteille, missä esimerkiksi tontin pinnan muodot tai tontin ahtaus puoltavat…
Lue lisää