Perustava palvelee paikallisesti

Perustavalla on eri puolella Suomea 12 alueellista liiketoimintayksikköä, joista myydään, suunnitellaan ja urakoidaan betoniperustuksia ja -runkoja. Lisäksi rakentajia auttavat muutama yksittäinen myynnin ja suunnittelun toimipiste sekä Perustava Infra -maarakennusyksikkö, joka tekee maarakennustyöt Etelä-Suomen kasvukeskuksissa osana perustustoimituksia.

Perustava rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Perustava Group Oy
3177361-2
Jussilankatu 4
15680 Lahti

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin pyyntöihin, kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Perustavan markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Perustavan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä tietosuojalain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Tarkoitukset voivat olla esimerkiksi tutkimustoimintaan liittyvää ja Perustavan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Perustavan viestimien ja palvelujen kautta.

Perustava ei luovuta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Markkinointirekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot

Perustava käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Perustavan asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä sekä YTJ:n ja Suomen Asiakastieto Oyj:n tietopäivitysten perusteella.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Asiakkaalla on mahdollisuus saada omat henkilötiedot pyydettäessä itselleen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Perustavan tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa tai muuta markkinointia varten.