UUTINEN

Onko sinulla kuvia tai videoita Perustavan työmailta? Näin lähetät materiaalin meille

Perustava toteutti vuonna 2022 yli 5000 perustusta ympäri Suomen. Nyt me haluamme nähdä miten työmaamme ovat sujuneet ja millaisia lopputuloksia olemme asiakkaillemme tehneet. 

Asiakkaana, työntekijänä tai vaikka ohikulkijana voit lähettää nyt meille kuvasi tai videosi helposti omalla kännykällä suoraan meille tämän palvelun kautta. Klikkauksen jälkeen pääset linkkiin, josta saamme lähetetyt materiaalit meidän nähtäville. Palvelu toimii joko niin, että otat kuvan suoraan paikanpäältä tai sitten valitset puhelimesi galleriasta.

Työskentelemme joka päivä ympäri Suomen ja palvelun kautta pääsemme yhteisesti näkemään toteutettuja hankkeita tai teossa olevia työmaita vaikka juuri sinun tontiltasi. Kuvan ei tarvise olla pelkkää kiveä tai perustusta vaan se voi liittyä meihin muullakin tavoin.

Jos haluat, voit jättää kuvan tai videon yhteydessä myös yhteystietosi. Näin voimme olla sinuun yhteydessä myös jälkeenpäin. Mikäli haluat lähettää kuvia sähköpostilla, voit laittaa ne osoitteeseen valtteri.karjula@perustava.fi.

Pst. Parhaat kuvat päätyvät meidän someen kaikkien ihasteltavaksi! Kysymme siitä kuitenkin luvan ennen julkaisua, joten jätäthän yhteystietosi sitä varten.

#perustava

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, paalutuksen ja maarakennuksen. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 300 rakennusalan ammattilaista ympäri Suomen.

Lisätietoja Perustava Nollakorosta

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

05.5.2023
Perustava tarjoaa maaperätutkimuksia tavallista edullisemmalla hinnalla uusille asuinalueille. Käytä…
17.4.2023
Perustava järjestää kumppanien kanssa maksuttoman rakentajaillan pk-seudun pientalorakentajille.…
12.4.2023
Perustava toteutti vuonna 2022 yli 5000 perustusta ympäri Suomen. Nyt me haluamme nähdä miten…
27.3.2023
Tervetuloa maksuttomaan Rakentajan asiantuntijailtaan 20.4.2023. Tilaisuus järjestetään Kirkkonummen…
01.3.2023
Perustava uudistaa 1.3.2023 alkaen omaa organisaatiomallia. Projektipäällikkö hoitaa tulevaisuudessa…
30.1.2023
Perustava ottaa vastuun rakentamisen vaikeimmasta osuudesta. Huolehdimme kiinteään hintaan, että…