NIMITYS

Valtteri Karjula Perustavan hallitukseen

 

Perustava Oy:n hallitus saa kaksi uutta ulkopuolista vahvistusta. Toinen heistä on Helsingissä asuva 28-vuotias Valtteri Karjula. Valtteri tunnetaan nuoresta iästään huolimatta vahvana markkinointiammattilaisena, someguruna ja mm. livebloggarina. Niinpä Valtterin vastuualueina hallituksessa tulevat olemaankin ensisijaisesti (digi)markkinoinnin, myynnin ja viestinnän kehittäminen sekä mm. työelämämuutokset ja niihin reagointi. Päivätyössään Valtteri jatkaa Baronalla ja vapaa-ajallaan hän työntää lastenrattaita tai skeittaa.

- Olin syvästi kiitollinen ja positiivisesti yllättynyt, kun minua pyydettiin mukaan Perustavan hallitukseen uutena ja riippumattomana jäsenenä. En kuitenkaan hetkeäkään epäröinyt lähteä mukaan, sillä tunsin tietäväni mihin kyytiin hyppään. Tunnen entuudestaan Perustavan toimintaa ja henkilökuntaa, sillä sain olla siellä hetken myyjänä vuosina 2014-2015. Siitä lähtien olen seurannut heidän tekemistä ja kasvua aktiivisesti ja syvällisesti, välillä Markkua ja muita työntekijöitä sparraten.

- Minua on aina viehättänyt Perustavan rehti ja rehellinen toimintatapa, missä asiat tehdään sen suuremmin murehtimatta. Yrityksen sisältä on löytynyt vastuunkantaja, vaikka samalla ulkopuolisia kumppaneita ja uusinta teknologiaa on uskallettu käyttää. Lisäksi minua on kiinnostanut Perustavan tapa lähestyä rakentajaa kokonaisvaltaisella ratkaisulla, missä ei enää puhuta pelkästään perustuksesta, vaan aidosti mietitään myös mitä muita elementtejä rakentamiseen kuuluu, korostetaan suunnittelun merkitystä ja autetaan asiakasta kaikkien näiden valintojen tekemisessä.

- Näen, että tulevaisuudessa Perustava tulee laajentamaan tuotevalikoimaansa niin maan alle kuin perustuksen päälle tuleviin rakenteisiin, mutta perustukset tulevat olemaan jatkossakin yrityksen ykköstuote. Ammattirakentajille Perustavan tulevaisuus tarkoittaa entistä syvempää kumppanuutta, kun taas omakotitalorakentajat pystyvät tukeutumaan Perustavan ammattitaitoisiin myyjiin ja sokkelintekijöihin rakentamisensa alkuvaiheessa. Tuota alkuvaihetta ja siihen liittyviä ennakkoluuloja ei mielestäni rakennusalalla oteta tarpeeksi huomioon.

- Perustavalle oma henkilöstö on aina ollut sydämen asia ja liittymällä mukaan hallitukseen koen pääseväni takaisin tähän ahkeraan ja iloiseen porukkaan. Olen saanut nähdä Perustavan toimistolla ja työmailla omin silmin, miltä näyttää tyytyväinen henkilökunta ja jälleen saan olla osa sitä. Haluan olla tämän ison luottamuksen arvoinen, joka mielestäni yksittäisenä tekona hyvin kuvaa rohkeutta millä tavalla Perustavalla asioita tehdään.

Tervetuloa suomalaista rakentamista eteenpäin vievään tiimiin, Valtteri!

Uusimmat uutiset

18.10.2022
Haukkasalon venetsialaisia vietettiin lauantaina 24. syyskuuta erityisen juhlavissa merkeissä. Uusi…
10.10.2022
Perustava esittelee omalla osastolla 9.11 uutta Perustava Nollakorko -kokonaispalvelua. Perustavan…
20.9.2022
Perustavan osasto löytyy numerolla 6h90. Tervetuloa mukaan kansainvälisiin rakennus- ja…
15.9.2022
15.9.2007 Orimattilassa perustettu rakennusalan yhtiö juhlisti omaa viisitoista vuotta kestänyttä…
09.9.2022
Perustava-konsernin toimitusjohtaja Markku Nenonen jää 1.10.2022 alkaen perhevapaalle. Kuuden…
02.9.2022
Esittelemme avajaisissa toimintaamme sekä uusia toimitiloja Tampereella. Tervetuloa verkostoitumaan…