NIMITYS

Valtteri Karjula Perustavan hallitukseen

 

Perustava Oy:n hallitus saa kaksi uutta ulkopuolista vahvistusta. Toinen heistä on Helsingissä asuva 28-vuotias Valtteri Karjula. Valtteri tunnetaan nuoresta iästään huolimatta vahvana markkinointiammattilaisena, someguruna ja mm. livebloggarina. Niinpä Valtterin vastuualueina hallituksessa tulevat olemaankin ensisijaisesti (digi)markkinoinnin, myynnin ja viestinnän kehittäminen sekä mm. työelämämuutokset ja niihin reagointi. Päivätyössään Valtteri jatkaa Baronalla ja vapaa-ajallaan hän työntää lastenrattaita tai skeittaa.

- Olin syvästi kiitollinen ja positiivisesti yllättynyt, kun minua pyydettiin mukaan Perustavan hallitukseen uutena ja riippumattomana jäsenenä. En kuitenkaan hetkeäkään epäröinyt lähteä mukaan, sillä tunsin tietäväni mihin kyytiin hyppään. Tunnen entuudestaan Perustavan toimintaa ja henkilökuntaa, sillä sain olla siellä hetken myyjänä vuosina 2014-2015. Siitä lähtien olen seurannut heidän tekemistä ja kasvua aktiivisesti ja syvällisesti, välillä Markkua ja muita työntekijöitä sparraten.

- Minua on aina viehättänyt Perustavan rehti ja rehellinen toimintatapa, missä asiat tehdään sen suuremmin murehtimatta. Yrityksen sisältä on löytynyt vastuunkantaja, vaikka samalla ulkopuolisia kumppaneita ja uusinta teknologiaa on uskallettu käyttää. Lisäksi minua on kiinnostanut Perustavan tapa lähestyä rakentajaa kokonaisvaltaisella ratkaisulla, missä ei enää puhuta pelkästään perustuksesta, vaan aidosti mietitään myös mitä muita elementtejä rakentamiseen kuuluu, korostetaan suunnittelun merkitystä ja autetaan asiakasta kaikkien näiden valintojen tekemisessä.

- Näen, että tulevaisuudessa Perustava tulee laajentamaan tuotevalikoimaansa niin maan alle kuin perustuksen päälle tuleviin rakenteisiin, mutta perustukset tulevat olemaan jatkossakin yrityksen ykköstuote. Ammattirakentajille Perustavan tulevaisuus tarkoittaa entistä syvempää kumppanuutta, kun taas omakotitalorakentajat pystyvät tukeutumaan Perustavan ammattitaitoisiin myyjiin ja sokkelintekijöihin rakentamisensa alkuvaiheessa. Tuota alkuvaihetta ja siihen liittyviä ennakkoluuloja ei mielestäni rakennusalalla oteta tarpeeksi huomioon.

- Perustavalle oma henkilöstö on aina ollut sydämen asia ja liittymällä mukaan hallitukseen koen pääseväni takaisin tähän ahkeraan ja iloiseen porukkaan. Olen saanut nähdä Perustavan toimistolla ja työmailla omin silmin, miltä näyttää tyytyväinen henkilökunta ja jälleen saan olla osa sitä. Haluan olla tämän ison luottamuksen arvoinen, joka mielestäni yksittäisenä tekona hyvin kuvaa rohkeutta millä tavalla Perustavalla asioita tehdään.

Tervetuloa suomalaista rakentamista eteenpäin vievään tiimiin, Valtteri!

Uusimmat uutiset

06.7.2022
Jääkiekkoilija Janne Pesonen rakentaa Kytäjälle omaa kesämökkiä. Toteutamme hankkeeseen maatyöt ja…
28.6.2022
Ykköspesis jatkuu ja Asuntomessut lähenevät! Heinäkuu tarkoittaa helteitä pelikentille ja…
13.6.2022
Suomen Pesäpalloliitto ry ja Perustava järjestävät arvonnan, jonka pääpalkintona on Ykköspesiksen…
01.6.2022
Valtakunnallisen Ykköspesiksen sarjakausi alkoi toukokuussa sekä naisilla että miehillä. Tässä…
25.5.2022
Perustavan henkilöstöpäällikkö on mukana tuomaroimassa viidettä Rekrygaalaa 3.11.2022. Gaalassa…
06.5.2022
Perustavan Lappeenrannan liiketoimintayksiköstä käsin palvellaan Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon…