UUTINEN

Kristiina Mäkelä - Tokiosta Pariisiin 2024

Vuodesta 2008 saakka mukana Perustavan matkassa kulkenut kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Perustava ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta. Perustava toimii Kristiinan pääyhteistyökumppanina ensin Tokion olympialaisiin asti ja sieltä matka jatkuu kohti vuoden 2024 Pariisissa järjestettäviä olympialaisia.


Orimattilasta kotoisin olevan kolmiloikkaajan Kristiina Mäkelän ja Perustavan yhteistä tarinaa on harvoin kerrottu julkisesti. Tarina alkaa Jokivarren koulusta Orimattilassa, jossa Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen toimi tuolloin opettajana. Seiskaluokkalainen Kristiina taas oli Markun opetettavana liikunnassa.

Peruskoulun päätteeksi Kristiina jatkoi opintojaan urheilu-lukiossa ja samoihin aikoihin Markku, Lare, Jussi ja Tuomo päättivät perustaa Perustavan. Vuonna 2008 Kristiina oli lähdössä ensimmäistä kertaa ulkomaanleirille Espanjaan ja etsi tuolloin paikallisia yrityksiä mukaan tukemaan tuota matkaa. Tuosta sponsorointipyynnöstä alkoi Kristiinan ja Perustavan yhteinen matka. Se on kestänyt nyt taukoamatta jo 12 vuotta. Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen kuvailee sitä näin.


"Tunnen Kristiinan jo nuoresta tytöstä asti. Hän on avoin, ajatteleva ja iloinen ihminen sekä urheilija, joka arvostaa samoja asioita, joita mekin haluamme korostaa omassa työssämme. Perustavan arvot ahkeruus, ihmisläheisyys ja tinkimätön laatu kuvastavat hyvin myös Kristiinan positiivista tapaa suhtautua itseensä sekä ympärillä oleviin ihmisiin ja omaan ammattiinsa."


Kristiinan nuoruudessa jo kävi selväksi, että kolmiloikka oli asia mihin hän halusi paneutua. Nuorten arvokilpailumitalit ja Suomen mestaruus toimivat ensimmäisinä sytykkeinä. Niiden jälkeen alkoi tulla kutsua jo kansainväliselle tasolle - aivan arvokilpailufinaaliin saakka!

Kristiina ajatuksia elämästä, rohkeudesta ja menestyksestä


Meillä on ollut Perustavan kanssa mahtava yhteishenki heti alusta lähtien. Yhteistyön merkittävyys kasvoi Perustavan kasvun mukana ja omatkin tulokset paranivat. Vuonna 2016 Perustavasta tuli alkavan olympiadin merkittävin pääyhteistyökumppani.Sponsoroitava urheilija osana yrityksen arkea

Perustavan näkökulmasta Kristiinan tukeminen on ollut vaivatonta ja luontevaa. Urheilijan omat arvot sopivat hyvin Perustavan arvoihin ja muutenkin yhteiset näkemykset työstä, tavoitteellisuudesta tai vaikka kasvusta ovat yhteneväiset. Molemmilta löytyy syventävä ymmärrys kokonaisvaltaisen elämän elämisen tärkeydestä. Työ on osa elämää siinä missä urheilukin. Pienillä asioilla voi tehdä suuren muutoksen.

"Meillä on ollut Perustavan kanssa mahtava yhteishenki heti alusta lähtien. Yhteistyön merkittävyys kasvoi Perustavan kasvun mukana ja omatkin tulokset paranivat. Vuonna 2016 Perustavasta tuli alkavan olympiadin merkittävin pääyhteistyökumppani." - Kristiina Mäkelä

Kristiina on tullut tutuksi Perustavan eri tapahtumissa ja osallistunut niistä kaikkiin, mihin oma urheilijan kalenteri on antanut vain myöten. Kristiina kertoo tulleensa vakuttuneeksi siitä, kuinka Perustavalla on uskallettu kehittää rakennusalaa ja kuinka yrityksessä kehitetään alati parempia toimintatapoja hyvän ja turvallisen rakennusalan työpaikan eteen.

”Yhteistyön pitkäjänteisyys on huikealla tasolla ja Perustava näyttää tässä yhteistyössä suuntaa monelle muullekin yritykselle. Kristiina on lähes töissä yrityksellä ja aidosti osa henkilöstöä. Sillä viestitään myös sitä, jokainen työntekijä tai yritykseen kuuluva on Perustavalle tärkeä. Ei heti tulisi mieleen että ronskillakin ”raksa-alalla” on näin laadukasta tekemistä. Hattu päästä.” - Harri Halme

Lisätietoja:
Valtteri Karjula
Markkinointipäällikkö
valtteri.karjula@perustava.fi
044 026 5166

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…