YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

TIEDOTE

Perustavan markkinointi jatkoi suosittujen dokumenttisarjojen tuotantoa – Äkäslompolosta siirryttiin Tyrnävälle 

Valtakunnallinen maarakennus- ja perustusurakoitsija Perustava julkaisi jo toisen itse tuotetun dokumenttisarjan. Sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Perustavan dokumenttisarjoja on käytetty mm. oppilaitosten opetusmateriaalina ja sen avulla rakentavat ihmiset ovat päässeet oppimaan kuinka paikallavaluperustuksia toteutetaan. 

Uudessa Tyrnävä-dokumenttisarjassa seurataan kolmen päivän ajan Perustavan sokkelimiehen Tupen työskentelyä omakotitalon perustusten parissa. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus betoniperustusten paikallavalusta. Tupe toimi päähenkilönä myös aiemmassa Äkäslompolo-sarjassa. 

Kaksiosaisen Tyrnävä-sarjan ensimmäinen osa on saanut lähes 20 000 katselukertaa, ja sen keskikatseluaika on vaikuttavat 19 minuuttia. Videon kokonaiskatseluaika yltää peräti 5 800 tuntiin. Tilastojen ja palautteiden perusteella Perustavan markkinoinnista uskotaan, että Tupen henkilökohtainen kiinnostavuus sekä ammattitaito ovat koukuttaneet katsojat. 

Tupe on ansainnut jo työmailla lisänimen Juu-Tupe. Onpa osa asiakkaista puhelimessa sanonut haluavansa nimenomaan Tupen tekemään heillekin sokkelit. Sen verran vakuuttavaa on ollut hänen työskentelynsä.”, kertoo Perustavan markkinointipäällikkö Valtteri Karjula

Kiinnostava markkinointi on tosiasiassa arjen dokumentointia 

Dokumenttisarjan ja muun Perustavan markkinoinnin tuottamien sisältöjen tärkein tavoite on jakaa avoimesti tietoa rakentamisesta. Dokumentoimalla yrityksen ja työntekijöiden arkea tietotaito siirtyy asiakkaalle ja sitä kautta auttaa kaikkia onnistumaan. 

Rakennusalalla tietoa haetaan paljon internetistä ja tekemällä asiantuntevaa sisältöä sinne, löydymme näistä hausta. Se on yksi keskeisin syy tehdä sisältömarkkinointia.”, Perustavan markkinointipäällikkö Valtteri Karjula jatkaa.

Perustavan dokumenttisarjassa pyritään tuomaan esille työn todellisuus: haasteet, ratkaisut ja onnistumiset, joita Perustavan työntekijät kohtaavat päivittäin. Asiat esitetään niin kuin ne todellisuudessa ovat ja miten työntekijät sen itse näkevät. Monille on tullut yllätyksenä, että myös pitkät, jopa yli tunnin mittaiset rakennusalan dokumentit ja dokumenttisarjat kiinnostavat. 

Suositun Äkäslompolo-sarjan jälkeen itsekin epäilimme, että miten saamme Tyrnävä-sarjan lentoon. Nyt kahden tuotantokauden jälkeen tiedämme, että Tupen kiinnostavuus sekä jatkuva sisällöntuotanto toimivat rakentajien kohderyhmään.”, Valtteri Karjula päättää. 

Lisätietoja 

Valtteri Karjula
Markkinointipäällikkö, Perustava
p. 044 026 5166
valtteri.karjula@perustava.fi 

Linkit ja liitteet 

>> Tyrnävä-dokumenttisarjan Youtube-traileri 

>> Tyrnävä-dokumenttisarjan Youtube-soittolista 

>> Kuvat 

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, paalutuksen ja maarakennuksen. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 300 rakennusalan ammattilaista ympäri Suomen.

Lisätietoja Perustava Nollakorosta

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…