UUTINEN

Perustava laajentaa Pohjois-Karjalaan

Joensuulainen Jussi Savolainen on aloittanut 3.8.2020 Perustavan myynnissä Pohjois-Karjalan alueella toimialueenaan Joensuu ja sen lähikunnat. Tällä hetkellä Itä-Suomea hoidetaan vielä Kuopion yksikön alta, mutta Jussin kautta Perustavalta saadaan paikallista asiantuntijuutta Pohjois-Karjalan alueen rakentajille.


Rakennusalalla puolet elämästään työskennellyt Jussi Savolainen vastaa haastattelua varten Teams-puheluun Perustavan Kuopion yksiköstä. Tuorein perustavalainen on aloittanut työsuhteensa työmaalta kuten kuka tahansa muukin uusi Perustavan työntekijä. Kokonaisvaltainen perehdytysjakso jatkuu seuraavana yksikönpäällikön kanssa yleisiä HR-asioita läpikäyden ja tulevaa myyntiä harjoitellen.


”Jo tämän alun aikana on vahvistunut ne ajatukset ja mielikuvat, mitä minulla Perustavasta oli. Älyttömän hyvällä fiiliksellä lähdetään viemään hommaa eteenpäin ja oikein vesikielellä odotan sitä, että pääsen tekemään kenttätyötä omalle toimialueelle Joensuuhun.”


Perustava saa Jussista kokeneen rakennusalan työntekijän. Asiakkaiden lähettämät ARK-kuvat ovat tuttuja ja Jussilla on kokonaisvaltainen käsitys työmaan tapahtumista ja eri työvaiheista. Rakennustöiden lisäksi Jussilta löytyy tärkeää kokemusta myös kenttämyynnistä. Kaiken kukkuraksi hän on tehnyt valusokkeleita oman yrityksen kautta. Niissä hommissa Perustava nimenä oli tullut vastaan ensimmäisen kerran.

"Olin jo pidemmän aikaa katsellut uusia mielenkiintoisia myyntitöitä, ja sitten yhtäkkiä huomasin Perustavan työpaikkailmoituksen Facebookissa.", Jussi valottaa ensikosketusta Perustavan kanssa. "Siltä seisomalta jätin hakemuksen ja päätöstä odottaessa tein vielä viimeisen työmaan loppuun ennen omia kesälomia. Nyt ollaan tässä, Perustavan työpaita päällä ja valmiina myymään.", Jussi kertoo innostuneesti.

Perustava työnantajana

Uuden työntekijän kohdalla perehdytyksestä vastaa yksikönpäällikkö yhdessä tukiorganisaation kanssa. Tämän lisäksi uudet työntekijät osallistuvat Talo tutuksi-päivään syyskuussa. Henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä avaa Jussin rekrytoinnin taustoja Perustavan näkövinkkelistä. "Meillä on Perustavalla omat kasvutavoitteet ja nyt olemme rekrytoineet yksiköiden vahvistukseksi myyjiä yksiköiden lähellä oleviin kaupunkeihin. Jussi ottaa vastuun Joensuusta ja parhaillaan haastattelemme ehdokkaita myyjäksi Vaasaan.", Veikko kertoo.

Kuopion yksikön päällikkö Jani Tuppurainen jatkaa Veikon kommentteja; "Jussin mukaantulon myötä saamme vahvistettua Joensuun seudulla Perustavan myyntivoimaa. Hänellä on pitkän linjan kokemusta niin paikallavaluperustamisesta kuin myynnistä, joten Jussissa saadaan meidän kannalta valmis paketti. Miehellä on hyvät kontaktit seudulle, mikä on myös ilman muuta suuri plussa!". 

Pohjois-Karjalaan rakennetaan

Jussin tulevalle toiminta-alueella Joensuuhun rakennetaan parasta aikaa paljon uutta. Tällä hetkellä alueella on hyvät näkymät, sillä Joensuun lähikunnat keskittyvät työpaikkojen perässä Joensuuhun ja muuttavat ihmiset tarvitsevat uusia asuntoja. Jussin mukaan vanhoja asuinalueita uudelleenrakennetaan ja mm. päätös opettajakoulun muuttamisesta Savonlinnasta Joensuuhun kiihdyttää tarvetta vuokra-asunnoille.


”Minut tunnetaan hyvin Joensuun alueella ja pystyn varmasti auttamaan paikallisia rakentajia perustusten osalta. Tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa tykätään vielä tehdä sokkeleita itse, mutta kun saamme sinne Perustavan kaltaisen Täyden palvelun talon niin uskon sen herättävän rakentajissa ja rakennusliikkeissä suurta mielenkiintoa.”


 

Perustava on tullut tunnetuksi paikallisesta, mutta samalla valtakunnallisesta palvelusta. Asiakkaat ovat viestittäneet kiitosta ympäri Suomen siitä, että Perustava on pystynyt tarjoamaan paikallisesti palveluja niin ammattilaisille kuin kotitalouksiin rakentamiseen ja perustuksiin liittyen. Perustavan vahva valusokkelin myyntivaltteina toimivat nopeus, tarkkuus ja helppous.

Toivotamme Jussille runsasta menestystä uuteen tehtävään sekä tulevaan Pohjois-Karjalan valloitukseen!
 
Lisätiedot

Jussi Savolainen
040 660 4490
jussi.savolainen@perustava.fi


Veikko Nissilä
040 548 7249
veikko.nissila@perustava.fi


Lisätietoa rakentamisesta

Maaperätutkimus ja maarakennustyöt – Ota nämä huomioon talon rakentamista suunnitellessa

Talon suunnittelu – vältä nämä yleiset virheet

Talon perustukset - Mistä perustusten hinta koostuu?

Talon rakentaminen - 10 askelta omaan kotiin >>

Talon rakentaminen - Mitä ovat hyvän tontin tunnusmerkit ja mistä aloittaa hankkeen suunnitttelu? >>

Kaikki lähtee perustuksista >>

Tulevaisuuden asuminen - Katso video ASTA 2020 -Messuilta Tampereelta >>

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>

 


Kaipaatko apua hankkeessasi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

26.6.2024
Perustava Oy ja infrarakentaja Louhintahiekka Oy ovat sopineet Metsä Groupin tehdasalueelle…
07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…