UUTINEN

Perustava Lahti aukeaa – Kimmo Kurki uuden yksikön vetäjäksi

Orimattilasta alkunsa saanut Perustava vahvistaa asemiaan synnyinseudullaan Päijät-Hämeessä. Lahden eteläpuolelle Orimattilan Pennalaan avataan syksyllä uusi yksikkö, josta myydään, suunnitellaan ja asennetaan perustuksia, tarvittaessa maatyöt mukaan lukien. Aiemmin Perustavan Mäntsälän yksikössä työskennellyt Kimmo Kurki on nimitetty uuden yksikön vetäjäksi. Rekrytointi ja myynti lähtevät käyntiin heti elokuun alusta.


Virallisesti 1.11. toimintansa aloittava Perustava Lahti jakaa aiemman Perustava Mäntsälän toimialueen kahteen osaan. Jatkossa Mäntsälän yksikkö keskittyy Keski- ja Itä-Uudenmaan alueeseen ja Perustava Lahti ottaa hoidettavakseen Päijät-Hämeen lisäksi Kymenlaakson alueen.


"Päijät-Hämettä voisi kuvata Perustavan kotikentäksi. Täällä meidät tunnetaan ja asiakkaat luottavat meihin pitkältä ajalta kotien ja rakennusten pohja-ja perustustöissä. Käynnistämme Lahdessa ensin rekrytoinnin ja haemme uuteen yksikköön asentajia, perustusmyyjää ja rakennesuunnittelijaa."


Perustava Lahti tukeutuu siirtymävaiheessa Mäntsälän yksikköön. Vaaditaan siirtymäaikaa ennen kuin kaikki uudet työntekijät löydetään ja toiminnot saadaan Pennalassa täyteen vauhtiin. Noin kolmen kuukauden siirtymäajalla suunnittelu-ja asennusresursseja jaetaan Lahden ja Mäntsälän yksiköiden välillä. Uutena yksikönpäällikkönä Kimmo aloittaa elokuun alusta myynnin ja silloin myös yksikön avoimet työpaikat tulevat hakuun.

Rekrytoinnit käynnistymässä ja myynti aloitetaan

Lahden yksikköön on jo palkattu päällikön lisäksi työnjohtaja. Kimmo saa vierelleen vahvaa tulitukea, sillä yksi Perustavan perustajaosakkaista eli Jussi Nenonen aloittaa yksikön työnjohtajana. Jussin pitkä kokemus työmaakäytännöistä sekä yksikön arjen pyörittämisestä vapauttaa Kimmon aikaa myyntiin ja henkilöstöhallintoon. Jussi on ollut mukana useamman uuden yksikön perustamisessa.

Kuten kaikissa muissakin Perustavan yksiköissä, Lahteen rakentuu perustusten myynnin, suunnittelun ja asennuksen toiminnot. Osa rakentajista kaipaa perustuksien lisäksi tontille myös maatyöt ja niitä on Päijät-Hämeessä mahdollista tarjota. Tällöin asiakas ei tarvitse Perustavan palveluiden lisäksi kuin rungon tulevaan rakennukseen ja kaikki pohja-ja perustustyöt tulevalta yhdeltä ja samalta toimijalta.


"Pennala sijaintina antaa mahdollisuuden kulkea tästä moneen suuntaan. Päijät-Hämeen lisäksi meillä on paljon työmaita Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa. Toivottavasti löydämme myös Kymenlaaksosta asentajia."


 

Paluuta juurille

Perustava Lahti palauttaa Perustavan takaisin juurilleen. Pennala on Orimattilaan kuuluva pohjoinen kylä Lahden Renkomäen eteläpuolella ja avattava​​​​​ yksikkö antaa mahdollisuuden parempaan näkyvyyteen Lahden seudulla Jussilankadun pääkonttorin lisäksi. Lahdesta käsin halutaan tarjota asiakkaille eritoten korkealaatuista palvelua ja kilpailukykyä maarakennuksen ja perustusten osalta. Asiakkaat koostuvat totutusti kotitalouksista ja ammattilaisista.


"Perustusten lisäksi tarjoamme maatyöt osana perustustoimitusta myös täällä Päijät-Hämeessä. Luonnollisesti Perustava toteuttaa asiakkailleen myös maaperätutkimukset, tukimuurit ja elementtikellarit. Haluamme olla se hankkeen halutuin kumppani."


Kimmo Kurki tuntee pientalorakentamisen Lahden seudulla pitkältä ajalta. Lahteen kaavoitetaan mukavasti pientaloalueita, joista Renkomäki ja Karisto käyvät hyvinä esimerkkeinä. Rakentaminen Päijät-Hämeessä on pientalovaltaisempaa kuin monella muulla alueella. Perustamisolosuhteet ovat pääosin Lahden seudulla hyvät, ja niihin Perustavan kustannustehokkaat perustusratkaisut sopivat optimaalisesti. Perustava tarjoaa rakentaville asiakkaille yhä laajempia pohja- ja perustustöiden kokonaisuuksia.


"Asiakas haluaa isompia kokonaisuuksia ja siihen meidän on pystyttävä vastaamaan. Nyt kun saamme toiminnan täyteen vauhtiin marraskuuhun mentäessä, toivottavasti näemme rakentajien kanssa syksyn Raksa-messuilla ja pääsemme mukaan yhä uusiin hankkeisiin! On mahtava päästä rakentamaan Lahteen uutta Perustavan yksikköä!"


Lisätiedot:
Kimmo Kurki
Yksikönpäällikkö
040 668 8437
kimmo.kurki@perustava.fi
Perustava Lahti

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…