VIDEOSARJA

Kiekkoleijonan mökkiprojekti

Jääkiekkoilija Janne Pesonen rakentaa omaa mökkiä Hyvinkään Kytäjälle. Perustava toteuttaa hankkeeseen maatyöt ja perustukset ja mökin rungon toimittaa Honka. Kesän ja syksyn aikana Perustavan Youtubeen ilmestyy neliosainen videosarja kiekkoleijonan mökkiprojektista.


Monen suomalaisen tuntema, pitkän uran jääkiekkoilijana tehnyt Janne Pesonen viettää nykyään kiekkoammattilaisen eläkepäiviä. Mittava ura Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Sveitsissä on jo päättynyt, mutta tätänykyä Pesonen toimii U20 maajoukkueen joukkueenjohtajana. Alkujaan Suomussalmelta ponnistanut Pesonen voitti urallaan maailmanmestaruuden lisäksi sekä Liigan että KHL:n mestaruudet. Peliura päättyi kauden 2020 päätteeksi Oulun Kärpissä.

Kesäisin golfia harrastava "Pessi" alkoi haaveilemaan kaupunkiasunnon lisäksi omasta mökistä. Hyvä tontti löytyi Hyvinkään Kytäjältä, jossa sijaitsee myös yksi Suomen parhaista golfviheriöistä. Alkuun Pessin ajatuksena on rakentaa "saunamökki" aivan järven rantaan ja siihen sopiva mökkimalli löytyi Honkarakenteen mallistosta. Perustava tuli mukaan kuvioihin Pessin ystävän kautta, joka osasi vinkata ammattilaisen maatöiden ja perustusten toteuttamiseen.


"Halusin ottaa kokonaispaketin yhdeltä toimijalta, joka voisi toteuttaa mökin alle kaiken tarvittavan. Perustava Nollakorko on järkevä ratkaisu minun kaltaiselle rakentajalle, joka haluaa mahdollisimman valmista ja helposti."


 

 

Kiekkoleijonan mökkiprojektista oma videosarja!

Perustavalla haluttiin hyödyntää kameroihin tottuneen pelimiehen ulosanti. Pessi on uran jälkeen toiminut esimerkiksi kommentaattorina ja studioisäntänä monissa TV-lähetyksissä ja uran aikana antanut satoja haastatteluja eri medioille. Yhdessä Perustavan markkinoinnin kanssa saatiin aikaan sopimus, joka mahdollistaa eri sisältöjen tekemisen kiekkoleijonan rakennushankkeen matkan varrelta. Julkaisimme jo ensimmäisen videon Perustavan Youtubeen ja nyt lähiviikkoina tarkoituksena on julkaista jo seuraava jakso.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan toisiimme ja pääsemme syvällisemmin kurkkaamaan Janne Pesosen persoonaan ja hänen tekemään matkaan. Myöhemmissä jaksoissa pureudutaan Perustava Nollakorko -kokonaispalvelun rakennusteknisiin asioihin ja Janne Pesosen mökkiprojektin työmaalle.

Pysy kuulolla ja tilaa Perustavan Youtube-kanava itsellesi!

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

02.8.2022
Perustava saa oman nimikkoareenan Kuhmoisten Haukkasaloon. Yleisölle avoimia avajaisia vietetään…
01.8.2022
Parhaillaan Naantalissa pidettävät Asuntomessut sekä Ykköspesiksen runkosarja päättyvät samana…
06.7.2022
Jääkiekkoilija Janne Pesonen rakentaa Kytäjälle omaa kesämökkiä. Toteutamme hankkeeseen maatyöt ja…
28.6.2022
Ykköspesis jatkuu ja Asuntomessut lähenevät! Heinäkuu tarkoittaa helteitä pelikentille ja…
13.6.2022
Suomen Pesäpalloliitto ry ja Perustava järjestävät arvonnan, jonka pääpalkintona on Ykköspesiksen…
01.6.2022
Valtakunnallisen Ykköspesiksen sarjakausi alkoi toukokuussa sekä naisilla että miehillä. Tässä…