YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

UUTINEN

Satakunnan rakentajille paikallista palvelua - Perustava Pori avaa ovensa!

Aiemmin Turun yksiköstä käsin hoidettu Satakunta saa oman, alueen rakentajia palvelevan yksikön. Perustavan uusin toimipiste on avattu Poriin, Mikkolan teollisuusalueelle. Uuden yksikön päälliköksi on valittu Sampo Kalliokoski. Avajaisia vietetään virallisesti tiistaina 24.5.2022 klo 7 alkaen.

Pitkään suunnitelmissa siintänyt Perustavan laajentuminen Satakunnan alueelle toteutui. Kevään aikana Poriin on löydetty sekä paikallinen liiketoiminnan vetäjä että perustustoimintaan sopivat toimitilat. Alkuun uutta yksikköä hoidetaan yhteistyössä Turun yksikön kanssa. Resursseja jaetaan niin perustusten myynnin, suunnittelun kuin asennuksen puolella. Yksikönpäällikön lisäksi yksikössä on aloittanut kaksi asentajaa.


"Olemme tehneet Satakuntaan moniakin perustuksia, mutta nyt vihdoin pystymme tarjoamaan läheltä ja paikallisesti Perustavan osaamista ja palvelua rakentajien perustustarpeisiin. Uudesta Porin yksiköstä toteutumme elämän kestäviä kiviä eli perustuksia Satakuntaan rakentaville asiakkaille."


Sampo Kalliokoski Porin yksikön vetäjäksi

Yksikönpäällikkönä aloittanut Sampo Kalliokoski on työskennellyt rakennusalalla yli kymmenen vuotta. Työura alkoi sähkömiehenä pääkaupunkiseudulla. Ensin hän toimi Terawatt Oy:n asennuspuolella pitkälti Kastellin pientalotyömailla. Sen jälkeen Sampo hyppäsi pois asentamisen parista laatupäälliköksi. Pisimmän työuran ennen Perustavaa Sampo ehti tekemään työnjohtajana talotekniikan parissa.


”Olen vuodesta 2013 asunut Porissa ja kulkenut sieltä käsin pääkaupunkiseudulla töissä. Siirryimme vuonna 2019 vanhoina työntekijöinä Terawatilta Kastellille ja siellä jatkoin talotekniikan parissa. Talotekniikka käsittää mm. pientalojen sähköt, lämmön, vedet ja ilmastoinnit. Armeijaa lukuunottamatta johtajakoulutusta ei ole, mutta kymmenen vuotta kuitenkin pärjäsin työnjohtajana."


Sampo viihtyi hyvin Kastellilla ja tykkäsi työstä ja työyhteisöstä, mutta perheen asuessa Porissa, hän halusi vähentää reissutyötä ja säästää voimia perhearkeen. Sampo muistaa esimerkiksi työpäiviä, jotka alkoivat aamu neljältä Porissa ja takaisin kotona oltiin puoliltaöin. Välillä yöksi jäätiin hallille, joskus hotelliin. Perustavan rekrytessä omaan kotikaupunkiin yksikönpäällikköä, Sampon mielenkiinto heräsi.


”Satakuntaan ei ole viime vuosina juurikaan tullut uusia toimijoita uudisrakentamisen parissa. Moni remonttiyritys kylläkin, mutta näin isoa ja valtakunnallisesti merkittävää yritystä uudisrakentamisen puolelle ei ole tullut sinä aikana mitä olen Porissa asunut. Kastellin työmailla tein yhteistyötä monien perustavalaisten kanssa mm. Kastellin Easyin-hankkeissa ja siellä sain kosketuksen Perustavan tavasta toimia."


 

Avajaiset tiistaina 24.5.2022 – kaikki ovat tervetulleita!

Porin yksikköön on rekrytoitu nyt Sampon lisäksi kaksi asentajaa. Suunnitelmissa on palkata vielä kolmas asentaja ennen kesää ja kesän jälkeen kolmannelle otetaan vielä työpari. Kuten todettua, perustustusten myynnin ja suunnittelun apua saadaan vielä jonkin aikaa Perustavan Turun yksiköstä, ja Sampo itse keskittyy uuden yksikön rakentamiseen, työnjohtoon ja paikalliseen myyntiin. 


"Haluamme paikalle avajaisiin kaikki rakentamisesta kiinnostuneet satakuntalaiset. Makkaran ja kahvin lisäksi arvomme tuotepalkinnon ja totta kai keskustelemme mielellään perustusasioista tai rakentamisen ajankohtaisista asioista. Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan!"


 

Lisätiedot:

Sampo Kalliokoski
Perustava Pori
044 777 6105
sampo.kalliokoski@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…