SPONSOROINTI

Perustava ja Lahden Pelicans jatkavat yhteistyötä

Perustava ja kotimaista Liigaa pelaava jääkiekkoseura Lahden Pelicans ovat solmineet kauden 2020 kattavan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Perustavan oranssit logot ja värit nähdään Lahden Isku Areenalla myös tulevanakin talvena kaudella 2020–2021.


Jääkiekko on Suomen ylivoimaisesti suosituin ja seuratuin urheilulaji. Perustava haluaa olla mukana auttamassa Päijät-Hämeen kiekkoylpeyttä Lahden Pelicanssia sponsoroinnin ja kumppanuuden kautta. Yhteistyön avulla Perustava pystyy vahvistamaan alueellista tunnettavuutta Päijät-Hämeessä sekä saamaan positiivista näkyvyyttä Pelicanssin matkassa ympäri Suomen.

Pelicans tunnetaan Päijät-Hämeen suurimpana tapahtumanjärjestäjänä ja jääkiekko on lahtelaisille sydämenasia. Tulevalla kaudella Perustava saa Lahden Isku Areenalle jäämainoksen totutusta paikasta, mainospaikan mediakuutiolta ja kirsikkana kakun päällä kotiotteluihin on tulossa Perustavan oma aikalisä. Koti-tai vierasjoukkueen ottaessa Lahdessa aikalisän, Isku Areenan mainospaikolla näkyvät vain Perustavan logot.

- Meille kumppanuudet ovat nimenomaan kumppanuuksia, eikä pelkkää sponsorointia. Olen erittäin tyytyväinen, että Perustava jatkaa matkassamme ensi kaudella. Poikkeuksellinen kevät on vaikuttanut monen yrityksen talouteen ja toimintaan, mikä on näkynyt myös meidän kumppanipuolella. Tähän peilaten nyt solmitut kumppanuussopimukset ovat meille todella tärkeitä, ja me pyrimme omalla toiminnallamme varmistamaan, että myös kumppanimme kokee yhteistyön kannattavaksi, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi.

Laajan näkyvyyden lisäksi Perustava pystyy järjestämään omille työntekijöille virkistäytymistapahtumia ja käyttämään Isku Areenan tiloja omiin asiakastilaisuuksiin. Perustava ja Pelicans tunnetaan Päijät-Hämeen seudulla vahvoina alueellisina työllistäjinä. Kun Perustava työllistää vuosittain yli 240 rakennusalan ammattilaista, yhdessä Pelicanssin kotiottelussa työntekijöitä voi olla hetkellisesti lähes sama määrä.

Lahti - kiekkokaupunki. Perustava – vahva valusokkeli.

Lisätiedot www.pelicans.fi

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…