Havainnekuva Erkkiheikkilä Oy:n toimitiloista.

TIEDOTE

Erkkiheikkilä Oy rakentaa uudet toimitilat - Perustava sai merkittävän rakennusurakan Orimattilaan

Perustava-konserniin kuuluva Perustava Elementti Oy ja infrarakentamiseen keskittyvä Erkkiheikkilä Oy ovat sopineet toimitilahankkeen käynnistämisestä Orimattilan Pennalaan. Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.

Perustava toimittaa Erkkiheikkilälle toimitilakokonaisuuden sisältäen mm. perustukset, väestönsuojan, betonirungon sekä toimitilan rakentamisen asennustöineen. Erkkiheikkilä Oy:n uudet toimitilat tulevat olemaan modernit ja suunnittelussa on keskitytty energiatehokkuuteen sekä tilojen toimivuuteen, jolla parannetaan työntekijöiden viihtyvyyttä sekä tehostetaan huolto ja tukitoimintoja.

Valitsimme Perustavan kumppaniksemme rakennushankkeeseen sen vahvan kokemuksen sekä luotettavuuden takia. Mietimme myös hankkeen rakentamista omin voimin, mutta lopulta Perustava Elementin tarjoama isompi kokonaisuus yhdistettynä heidän betonirakentamisen osaamiseen veivät voiton ja voimme itse keskittyä ydinosaamiseemme eli infran rakentamiseen” kertoo Erkkiheikkilä Oy:n toimitusjohtaja Arttu Heikkilä.

Perustava Elementti Oy on betonielementtejä valmistava ja toimitiloja rakentava yhtiö, joka siis on osa Orimattilassa kotipaikkaansa pitävää Perustava-konsernia.

"Tässä hankkeessa pääsemme hyödyntämään laaja-alaisesti koko konsernin osaamista betonirakentamisesta aina toimitila-asennuksiin asti. Perustava Elementin kokemus toimitilarakentamisesta jo 30 vuoden ajalta antaa vankan pohjan toteuttaa nykyaikaisia toimitilaratkaisuja. Erkkiheikkilä on alueella arvostettu yhtiö. Olemme iloisia, että pääsemme rakentamaan juuri heille toimivat liiketoiminnan puitteet seuraavan 50 vuoden ajalle", kertoo Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti.

Lisätiedot:

Sampo Jäntti
Toimitusjohtaja, Perustava Group Oy
sampo.jantti@perustava.fi
040 830 7944

Arttu Heikkilä
Toimitusjohtaja, Erkkiheikkilä Oy
arttu.heikkila@erkkiheikkilaoy.com
040 035 0165

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, paalutuksen ja maarakennuksen. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 300 rakennusalan ammattilaista ympäri Suomen.

Lisätietoja Perustava Nollakorosta

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

26.6.2024
Perustava Oy ja infrarakentaja Louhintahiekka Oy ovat sopineet Metsä Groupin tehdasalueelle…
07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…