UUTINEN

Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä "Vuoden rekrytoija"-finaaliin

Duunitorin järjestämä Rekrygaala huipentuu 4.11. pidettävään gaalatilaisuuteen, jossa valitaan voittajat viidessä eri kategoriassa; vuoden rekrytointiteko, paras rekrytointikampanja, vuoden rekrytointialan kehittäjä, vuoden työnantajabrändi ja vuoden rekrytoija.


Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä valittiin kolmen parhaan joukkoon "Vuoden rekrytoija"-kilpailussa. Veikko hurmasi tuomariston käytännönläheisellä henkilöstöjohtamisella, johon kuuluu laaja-alaisesti rekrytointi ja henkilöstöjohtaminen. Lopullinen voittaja selviää 4.11. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla ja voittajat päätetään puolueettomien tuomariston voimin. Tuomaristo koostuu kymmenestä eri liike-elämän asiantuntijasta.

Kilpailussa painotettiin kulunutta 12 kuukautta ja sen aikana tehtyjä toimenpiteitä rekrytoinnin eteen. Perustavalla on tänä vuonna rekrytoitui yli sata uutta työntekijää ja niiden palkkaamisessa Veikko on yksittäisenä henkilönä tehnyt suurimman työn. Avoimia työpaikkoja löytyy tälläkin hetkellä ja rekrytoinnit kohdistuvat valtakunnallisesti ympäri Suomen. Kaiken kaikkiaan Perustavalla työskentelee 430 työntekijää ja heidän HR-asiat kuuluvat Veikon sekä hänen tiimin vastuulle. Numerollisesti Veikko on läpikäynyt kuluneen vuoden aikana 923 työhakemusta ja palkannut niistä 110 uutta työntekijää. 


"On ollut hienoa olla tukemassa Perustavan kasvustrategiaa oman näkyvän HR-työn kautta sekä nähdä konkreettisesti uusien perustavalaisten pääsevän omilla työurilla eteenpäin. Perustavan markkinointi on auttanut HR:ää rekrymarkkinoinnissa ja sitä kautta olemme saaneet paljon hyviä hakijoita."


 

Katso täältä Perustavan avoimet työpaikat:
https://www.perustava.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätiedot:

Veikko Nissilä
Henkilöstöpäällikkö
040 548 7249
veikko.nissila@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

17.1.2022
Perustavan markkinointi tuotti ja toteutti neljästä erillisestä dokumenttielokuvasta koostuvan…
20.12.2021
Jatkossa kaikki Perustava-konsernin tuotteet ja palvelut myydään asiakkaille eri puolella Suomea…
29.11.2021
Meillä on ilo kutsua Sinut nauttimaan kanssamme yhtiömme tämän vuoden aineeton joululahja:…
05.11.2021
Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä palkittiin vuoden rekrytoijana torstaina 4.…
03.11.2021
Pohja- ja perustustöiden markkinajohtaja Perustava on ostanut 3.11.2021 teräspaalutuksiin…
13.10.2021
Nissilän lisäksi Duunitorin Rekrygaalan finaaliin valittiin Kaisa Seppälä Notarecilta ja Joel…