YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

Perustavan Tuomas Toivonen kättelemässä Sievitalon Heikki Linnaa Sievitalon myyntipisteellä Vantaalla.

TIEDOTE

Sievitalon ja Perustavan uusi yhteistyöavaus pientalorakentajille

Sievitalo alkaa myymään Perustava Nollakorko-kokonaispalvelua osana omaa MuuttovalmisPlus-talopakettia. Yhteistyöavaus koskettaa alkuun pääkaupunkiseutua ja Pirkanmaata. Yhteistyön kautta pientalorakentajalle jää entistä vähemmän huolehdittavaa omalle vastuulle.


Yhä useammat Sievitalon kuluttaja-asiakkaat kaipaavat rakentamisen helppoutta ja vaivattomuutta, kertoo Sievitalon liiketoimintajohtaja Heikki Linna. Etenkin talopaketin ostaneet asiakkaat ovat myöhemmin kertoneet, että tontin pohjatyöt koituivat rakentamisen kannalta haastavaksi osa-alueeksi sekä toteuttamisen että budjetoinnin näkökulmasta.

"Perustava luotettavana pohja-ja perustustoimijana on oikea kumppani ratkaisemaan tätä meidän yhteistä haastetta. Heillä on pientaloalalta pitkä kokemus ja olemme saaneet heidän kanssaan luotua jo syvän yhteistyön. Nyt pystymme tarjoamaan yhdessä helppoutta – ja entistä laajemmalla sisällöllä."

Uuden yhteistyön kautta rakentaja on sopimussuhteessa Sievitalon, Perustavan ja vastaavan työnjohtajan kanssa. Jo ennen kauppojen syntymistä Sievitalon ja Perustavan yhteistyö hyödyttää asiakasta, sillä molemmilla toimijoilla on tuoda oma vahva asiantuntemus kokonaisuuteen mm. kustannusten ja rakennusteknisen tiedon osalta. Perustavan liiketoimintajohtaja Tuomas Toivonen vakuuttaa, että uusi yhteistyöavaus konkretisoituu asiakkaalle jo ensimmäisessä tapaamisessa talomyyjän kanssa.

"Perustava Nollakorko mahdollistaa yhden ja kiinteän hinnan tontin ja talon väliin tuleville osa-alueille. Kannamme asiakkaan puolelta maatöiden riskin ja rakentaja voi olla levollisin mielin, että hänen tontilla ei tapahdu yllätyksiä. Tällaisina maailmanaikoina näiden asioiden merkitys vain korostuu ja asiakkaat kaipaavat varmuutta."

Työmaalla tapahtuvan tekemisen lisäksi Sievitalo ja Perustava ovat yhdistäneet voimansa myös kaikkien tarvittavien suunnitelmien osalta. Sievitalon vastuulle tulevat talon sisäpuoliset suunnitelmat, kun taas Perustava hoitaa kaikki talon ulkopuoliset suunnittelut. Sievitalon myyntipäällikö Tuomas Silver (kuvassa alla) iloitsee uuden yhteistyön tuomaa helppoutta loppuasiakkaalle.

"Jatkamme Sievitalon selkeää ja avointa linjaa, jossa kerromme rakentajalle mitä tapahtuu missäkin vaiheessa ja kuka sen tekee. Nykyään halutaan yhä valmiimpia ratkaisuja ja tämä on loistava avaus sitä ajatellen. Tässä on aidosti mietitty, miten oman kodin rakentaminen on asiakkaan puolelta helpoin tapa toteuttaa."

Lisätiedot:

Heikki Linna, liiketoimintajohtaja
Sievitalo
040 0892 589
heikki.linna@sievitalo.fi
www.sievitalo.fi

Tuomas Toivonen, liiketoimintajohtaja
Perustava
040 7259 888
tuomas.toivonen@perustava.fi
www.perustava.fi

Lue täältä Sievitalon ja Perustavan asiakastarina >>

Sievitalon myyntipäällikkö Tuomas Silver.

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, paalutuksen ja maarakennuksen. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 300 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja Perustava Nollakorosta

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…