UUTINEN

Perustava Padel Areena valmistuu!

Kuhmoisiin kuuluva Haukkasalo on pinta-alaltaan reilu 1200 ha oleva saari Päijänteellä. Saareen kulkee lossi ja siellä asustaa vakituisten asukkaiden lisäksi satoja mökkiläisiä. Saaren aktiiviset asukkaat järjestävät erilaista harrastustoimintaa ympäri vuoden ja viimeisimpänä tempauksena Haukkasaloon on pian valmistumassa oma padelkenttä! Piakkoin avattava padelkenttä kantaa nimeä Perustava Padel Areena


Haukkasalon oman urheiluseuran Uuraan puheenjohtaja Lilja Järvinen lähestyi viime syksynä Perustavaa. Urheiluseuran jäsenet olivat puuhaamassa saareen omaa padelkenttää vuonna 2019 valmistuneen urheilukentän läheisyyteen. Järvinen pyysi Perustavaa mukaan talkoisiin ja eritoten saarelaiset halusivat Perustavaa toteuttamaan padelkentän alle tulevat perustukset.

Pienten neuvottelukierrosten jälkeen Perustava ja Haukkasalon Uuras sopivat, että Perustava toteuttaa padelkentän alle 400 x 400 mm korkean sokkelipalkin. Mukaan saatiin muitakin kumppaneita ja padelkentän rakennustyöt alkoivat heti sen jälkeen, kun ELY-keskukselta saatiin myönteinen päätös kentän rahoittamiseen. Tämän lisäksi mm. Järvi-Hämeen Osuuspankki myönsi merkittävän rahallisen avustuksen kentän tekemiseen.


"Olemme Perustavalle tehneet joitain padelkentän perustuksia, samoin padelhallien pohjatöitä. Sokkelipalkin valamisen lisäksi saimme samalla oman nimikkoareenan. Toivottavasti Perustava Padel Areenan nimi ja maine kantautuvat pitkin Päijänteen rantoja ja kentällä pelanneet muistavat sen laadukkaana padelkenttänä."


 


"Perustavan tekemien perustusten päälle padelkenttä oli vaivaton asentaa. Tuomo ja Lare kävivät sen meille tekemässä. Ristimitta ei tainnut heittää kuin pari milliä ja jokainen runkotolppa laseineen napsuivat paikalleen tuosta vain. Maanrakennus M & M Oy toteutti padelkentän pohjatyöt ja Asfalttisalpa Oy teki sokkeleiden ja täyttöjen päälle viimeistä piirtoa myöten täydellisen alustan."


Avajaisia vietetään 24.9.2022

Elokuun alkaessa kentällä on viimeistelytyöt käynnissä. Kentän pinnan annetaan nyt rauhassa asettua ja rakennustyömaan ympäristöä siivotaan. Ennen pimeneviä syksyn iltoja kentälle asennetaan myös kunnon valaistus. Perustava ja Haukkasalon Uuras ovat myös suunnitelleet kentän runkoon ja alueen maisemaan sopivan kyltin. 

Uuraan puheenjohtaja Lilja Järvinen ja koko muu saaren aktiiviporukka haluavat pitää kentän valmistuessa kunnon avajaiset. Päivämääräksi on päätetty syyskuun 24. päivä, jolloin vietetään myös venetsialaisia. Mukaan tullaan kutsumaan saaren asukkaiden lisäksi apuna olleet kumppanit sekä paljon muita arvovieraita. Padelkentän toivotaan tulevan kovaan käyttöön ja tulevia pelejä ja turnauksia on suunniteltu pitkin kesää.

Perustava toivottaa Haukkasalon padelkentän pelaajille mukavia pelihetkiä heti kun kenttä on valmis. Ajankohtaiset tiedot ja uutiset padelkentän toiminnasta löydät parhaiten Haukkasalon Uuraan omista kanavista.

Nähdään viimeistään syksyllä avajaisissa!

>> Ota täältä seurantaan Haukkasalon Uuraan Facebook

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…