UUTINEN

Perustavalle Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Perustavalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tunnustus oikeuttaa Avainlippu-tunnuksen käytön betoniperustusten ja -runkojen suunnittelussa ja urakoinnissa. 


Perustavalle myönnettiin 1.12.2020 alkaen Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen yleisenä vaatimuksena on se, että tuotteen on oltava valmistettu ja palvelun tuotettu Suomessa. Perustava täytti merkkiin vaaditun kotimaisuusasteen, jonka oli oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaisuusasteella tarkoitetaan suomalaisten kustannusten osuutta palvelun omakustannusarvosta.  Tämän lisäksi Perustavalla on täysin kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttori ja muut yksiköt sijaitsevat Suomessa.


"Perustavan saama Avainlippu-merkki on sikäli meille merkittävä, että tuotamme palvelun Suomessa. Lisäksi olemme suomalaisten työtä tekevien ihmisten omistama yhtiö. Miten tämä sitten vaikuttaa muuten meihin, niin työ ja toimeliaisuus on meille arvokasta. Haluamme tunnustuksen kautta kannustaa kaikkia ottamaan vastuuta itsestään, läheisistään sekä myös ympäröivästä yhteiskunnasta. Luomme työtä Suomeen ja kehitämme koko toimialaa."


Avainlipun alle kuuluu tällä hetkellä yhteensä yli 4500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. Avainlippu-merkin on sanottu vaikuttavan asiakkaiden ostopäätöksiin positiivisesti. Kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana. Tämä taas edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Perustava haluaa jatkossakin toimia myönnetyn Avainlippu-merkin mukaisesti. 

Orimattilassa 4.12.2020
Markku Nenonen
044 361 2499
markku.nenonen@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

05.11.2021
Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä palkittiin vuoden rekrytoijana torstaina 4.…
03.11.2021
Pohja- ja perustustöiden markkinajohtaja Perustava on ostanut 3.11.2021 teräspaalutuksiin…
13.10.2021
Nissilän lisäksi Duunitorin Rekrygaalan finaaliin valittiin Kaisa Seppälä Notarecilta ja Joel…
04.10.2021
Lapin rakentajat saavat jatkossa perustuksensa lähempää paikallisten tekijöiden tekemänä.
07.9.2021
Perustavalla aloittaa syksyllä kolme uutta yksikönpäällikköä. Heistä kaksi löytyi sisäisellä haulla…
20.8.2021
Maksuttomassa virtuaalitapahtumassa keskustellaan eri ammattialojen vetovoimasta ja osaavan…