UUTINEN

Perustavalle Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Perustavalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tunnustus oikeuttaa Avainlippu-tunnuksen käytön betoniperustusten ja -runkojen suunnittelussa ja urakoinnissa. 


Perustavalle myönnettiin 1.12.2020 alkaen Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen yleisenä vaatimuksena on se, että tuotteen on oltava valmistettu ja palvelun tuotettu Suomessa. Perustava täytti merkkiin vaaditun kotimaisuusasteen, jonka oli oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaisuusasteella tarkoitetaan suomalaisten kustannusten osuutta palvelun omakustannusarvosta.  Tämän lisäksi Perustavalla on täysin kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttori ja muut yksiköt sijaitsevat Suomessa.


"Perustavan saama Avainlippu-merkki on sikäli meille merkittävä, että tuotamme palvelun Suomessa. Lisäksi olemme suomalaisten työtä tekevien ihmisten omistama yhtiö. Miten tämä sitten vaikuttaa muuten meihin, niin työ ja toimeliaisuus on meille arvokasta. Haluamme tunnustuksen kautta kannustaa kaikkia ottamaan vastuuta itsestään, läheisistään sekä myös ympäröivästä yhteiskunnasta. Luomme työtä Suomeen ja kehitämme koko toimialaa."


Avainlipun alle kuuluu tällä hetkellä yhteensä yli 4500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. Avainlippu-merkin on sanottu vaikuttavan asiakkaiden ostopäätöksiin positiivisesti. Kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana. Tämä taas edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Perustava haluaa jatkossakin toimia myönnetyn Avainlippu-merkin mukaisesti. 

Orimattilassa 4.12.2020
Markku Nenonen
044 361 2499
markku.nenonen@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

20.9.2022
Perustavan osasto löytyy numerolla 6h90. Tervetuloa mukaan kansainvälisiin rakennus- ja…
15.9.2022
15.9.2007 Orimattilassa perustettu rakennusalan yhtiö juhlisti omaa viisitoista vuotta kestänyttä…
09.9.2022
Perustava-konsernin toimitusjohtaja Markku Nenonen jää 1.10.2022 alkaen perhevapaalle. Kuuden…
02.9.2022
Esittelemme avajaisissa toimintaamme sekä uusia toimitiloja Tampereella. Tervetuloa verkostoitumaan…
22.8.2022
Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä voitti perjantaina 22.8.2022 EM-hopeaa uudella Suomen ennätyksellä…
02.8.2022
Perustava saa oman nimikkoareenan Kuhmoisten Haukkasaloon. Yleisölle avoimia avajaisia vietetään…