UUTINEN

Perustavan joululahja: 250 tuntia lastenhoitoapua perheille

Lahjoitus toteutetaan Perustavan ”palveluseteleinä” yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.


Toimitimme tänä vuonna yli 7500 elämän kestävää kiveä eli betoniperustusta ja -elementtiä rakennuskohteisiin ympäri Suomen. Monet on valettu perustaksi perheen unelmalle eli uudelle kodille. Osa kerrostaloasunnon ostajista on päätynyt meidän tunteella valmistaman kiven sisään. Toivotaan, että mahdollisimman moni uskaltaa elää unelmaansa todeksi myös tulevana vuonna!

Väestö vanhenee, ikärakenne muuttuu ja lapsia puuttuu. Yritysten näkökulmasta työvoiman saanti mietityttää ja samalla koko kotimaan tulevaisuus. Lasten ja perheiden hyvinvointi on avainjuttu, jos aiotaan nähdä tunnelin päässä valoa. Lapsiperheet ovat viime aikoina olleet lujilla. Etätyöt ja -koulu sekä pienimpien hoitojärjestelyt ovat vieneet voimia. Työ ottaa osansa, jos sitä on. Jos sitä ei ole, tulee toisenlaisia paineita. Elämä on kiireistä, vaikka perheen yhteistä aikaa on saattanutkin olla hiukan enemmän kuin ennen. Pienten lasten vanhempien oma ja keskinäinen aika on kortilla…

Tänä jouluna päätimme antaa kiitoksena kuluneesta vuodesta pehmeän paketin, joka tarjoaa sen saajalle hetken hengähdyksen, voimaa vanhemmuuteen: Perustava lahjoittaa lastenhoitoapua lapsiperheille kaksi minuuttia jokaista tänä vuonna valamaansa ”kiveä” kohti. Siis 15 000 minuuttia eli 250 tuntia*!

Lahjoitukset toteutetaan euromääräisinä ”palveluseteleinä” ja yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Valituiksi tulleet perheet ovat oikeutettuja lunastamaan setelin käytettyään ensin itse hankkimaansa, MLL:n välittämää lastenhoitopalvelua. MLL on luotettava ja sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka on ollut pienen puolella jo vuodesta 1920.

Lahjoituksen saaja eli perhe siis tilaa ja maksaa palvelun ensin itse ja toimii myös lastenhoitajan työnantajana vastaten kaikista työnantajavelvoitteista. MLL tai Perustava eivät ole kumpikaan sopimuksen osapuolia tai vastuussa palvelun laadusta tai sisällöstä. Lisätietoja: https://www.mll.fi/perhe-lastenhoitajan-tyonantajana/

Palvelusetelit jaetaan 60 nopeimmalle seuraavin kriteerein: saajalla tulee olla ainakin yksi alle kouluikäinen lapsi ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Yksi perhe voi saada vain yhden 50 euron arvoisen palvelusetelin (tällä saa MLL:n kautta lastenhoitajan noin neljäksi tunniksi). Ylimenevän osuuden perhe maksaa itse. Palvelu on käytettävä 30.6.2021 mennessä. Lahjan voi lunastaa tositetta (esim. palkkalaskelma) vastaan 30.9.2021 asti.

Ole nopea ja ehdota lahjan saajaksi lyhyen perustelun kera joko itseäsi tai tuttavaasi Perustavan Facebook-sivulla 5.1.2021 mennessä! Henkilökohtaista tai loukkaavaa sisältöä ei saa julkaista. Valituiksi tulleille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitos kuluneesta vuodesta teille asiakkaat, kumppanit ja henkilöstö sekä Perustavan some-seuraajat! Rauhallista joulun aikaa ja rakentavaa uutta vuotta!

Orimattilassa 23.12.2020

Markku Nenonen
toimitusjohtaja
Perustava Oy


 

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…