UUTINEN

Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen pitää puolen vuoden perhevapaan

Perustava-konsernin toimitusjohtaja Markku Nenonen jää 1.10.2022 alkaen perhevapaalle. Kuuden kuukauden vapaan ajan häntä sijaistaa yhtiökumppani Lauri Paaso-Rantala. Taustoja päätökselle Markku valottaa seuraavasti:


- Olemme jo vuosia sitten Jussin ja Laren kanssa sopineet, että pidämme kukin vuorollamme jossakin kohtaa töistä pikku breikin ja nyt on minun vuoroni. 15 vuotta on tässä intensiivisesti rakennettu yhtiötä ja Suomea, kivi kerrallaan. Nyt on aika jos ei hengähtää, niin ainakin kokea jakso erilaista arkea.

- Uskon, että tällainen pidempi perhevapaa avartaa ajattelua ja antaa muutenkin perspektiiviä elämään. Toivon, että se tarjoaa mahdollisuuden keskittyä enemmän lapsiin ja perheeseen sekä omaan hyvinvointiin ja tuo talven jälkeen takaisin sorvin ääreen entistä energisemmän miehen. Olen iloinen, että sain tällaisen mahdollisuuden ja vahvan tuen niin yhtiön hallitukselta kuin lähimmiltä työtovereilta ja etenkin kotoa. Yritystoiminnan käynnistäminen ja kasvattaminen nollasta tähän pisteeseen on vaatinut omansa, vaikka se on tehty meillä alusta asti yhdessä.

- Omalla esimerkilläni haluan rohkaista muitakin pienten lasten vanhempia ja etenkin johtavassa asemassa olevia miehiä tarttumaan perhevapaisiin kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Yrittäjänä ja vahvana persoonana ajattelen, että väistymällä hetkeksi sivuun voin tarjota muille mahdollisuuden ns. ottaa ruutua. Ajankohta valikoitui työtilanteen kannaltakin sopivaksi kun talvella rakennusalalla on töitä vähemmän ja sopeuttamistarvetta lähes kaikilla toimijoilla muutenkin. Haluan näyttää esimerkkiä myös tässä suhteessa, että tarvittaessa ylin johtokin on talkoissa mukana.

- Muutos on aina mahdollisuus. Johdettavien kannalta erilainen johtamiskokemus voi tehdä hyvää. Voi oppia uutta, saada uusia näkökulmia ja kenties luovuuskin lisääntyy. Tällainen johdon järjestely onnistuu, kun on ympärillä luotettavia, osaavia ja sitoutuneita vastuunkantajia. Ei tämä ole yhden tai kahden miehen show ollut meillä ennenkään ja puoli vuotta on lopulta melko lyhyt aika.

Toimitusjohtajan sijaisena toimivan Lauri Paaso-Rantalan viesti niin omalle väelle kuin asiakkaille ja kumppaneille on tyylille uskollisena lyhyen ytimekäs:

​​​-  Markun vuoro on nyt huilata hetki. Perustavalla työ jatkuu, hoidetaan homma pois!


Lisätiedot

Markku Nenonen
044 361 2499
markku.nenonen@perustava.fi

Lauri Paaso-Rantala
040 540 0205
lauri.paaso-rantala@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…