YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

UUTINEN

Perustava mukana messuilla heti alkutalvesta – seuraavana Tampere, Turku ja Seinäjoki!

Rakentamista suunnittelevat ovat tottuneet käymään rakennusmessuilla inspiroitumassa sekä kyselemässä asiantuntemista omiin rakennushankkeisiin. Niin tapahtuu myös tänä vuonna, sillä jo helmikuussa koittavat seuraavat merkittävät rakennusmessut. Messuvuosi käynnistyy helmikuussa Tampereen Asta-messuilla!


Asta-messut 3.–5.2.2023 | Tampereen Messu-ja urheilukeskus

Helmikuun alussa pidettävät Asta-messut ovat ajan saatossa muodostuneet Pirkanmaan ja Tampereen seudun suurimmiksi rakentamisen, asumisen ja remontoinnin messutapahtumaksi. Perustava on ollut monena vuotena mukana messuilla ja kaikki kotiunelmista haaveilevat ihmiset ovat saaneet perustusasiantuntijoiden apua omien hankkeiden pohja-ja perustustöihin. Tulevien messujen teemana on asumisen kestävä tulevaisuus.

Rakenna & Sisusta -messut 10.–12.2.2023 | Turun Messukeskus

Tampereen jälkeen Perustavan messukiertue jatkuu Turussa. Turun Messukeskuksella näytteilleasettajat tuovat rakentamisen ja sisustamisen tuotteet kaikkien nähtäville. Monet asiakkaat ovat kertoneet Perustavan osaston olleen sen vuoksi hyödyllinen, että keskusteluiden ja kysymysten kautta rakentajat ovat päässeet omissa suunnitelmissa ja kustannuslaskelmissa eteenpäin.

Pytinkimessut 25.–26.3.2023 | Seinäjoki Areena

Alkutalven viimeisimmät messut ovat Seinäjoella. Messujärjestäjät ovat keränneet pitkin talvea kävijöiden mielipiteitä siitä millaista ohjelmaa messuille kaivataan. Perustava on Pytinkimessuilla kokenut kävijä, sillä olemme osallistuneet viimeisen kymmenen vuoden ajan messuille melkeimpä poikkeuksetta. Pohjanmaalla kun ollaan, Pytinkimessuilla ei pelätä tehdä myöskään kauppaa!

"Ilmoitamme myöhemmin Perustavan somessa mahdollisuuksista saada ilmaisia messulippuja. Asiaa ei kannata jättää kuitenkaan pelkästään korvan taakse, sillä usein ennakkoliput messuille ovat paljon halvempia. Tervetuloa mukaan messuille!"

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, paalutuksen ja maarakennuksen. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 300 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja Perustava Nollakorosta

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

 

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…