UUTINEN

Vuoden rekrytoija Veikko Nissilä mukaan Rekrygaala 2022 tuomaristoon

Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä odottaa innolla ainutlaatuisia ja rajoja rikkovia ehdokkaita Rekrygaalan viiteen palkintokategoriaan. Marraskuun Rekrygaalassa palkitaan vuoden rekrytointiteko, vuoden rekrytointialan kehittäjä, paras rekrytointikampanja, vuoden työnantajabrändi sekä vuoden rekrytoija.


Rekrygaalan ehdokkaiden haku on juuri alkanut. Lopullisten finalistien ja voittajien valinnoista päättää puolueeton tuomaristo. Veikon lisäksi tuomaristoon valittiin Katri Viippola, Hannu-Matias Nurmi, Miikka Huhta, Shadia Rask, Jonna Sjövall, Sami Asikainen, Noora Lindberg, Konstantin Kouzmitchev sekä Jussi Herlin. Duunitorin toimitus haastatteli Veikkoa pian tuomariston julkistamisen jälkeen.

Mikä on ollut urasi tärkein oppi tai oivallus?

Pitkä HR-urani on tuon monia hyviä oppeja HR-työstä ja ennen kaikkea ihmisten kohtaamisestä. Tärkeää organisaation yrityskulttuurissa on luoda turvallinen ilmapiiri, jossa henkilöstö uskaltaa kommentoida, kysyä ja kyseenalaistaa asioita pelkäämättä nolatuksi tulemista ja jossa sallitaan välillä mokatakin. Omassa työssäni haluan kannustaa henkilöstöämme kertomaan mieltä painavista asioista. Ymmärrämme sen, ettei kukaan meistä ole robotti; joskus elämään tulee kuormittavia asioita ja yhdessä voidaan selvitä kuormittavien tekijöiden yli. Lisäksi on tärkeää ymmärtää se, että ihmisten päivän kunto vaihtelee.

Mikä on suurin rekrytointiin tai työelämään liittyvä unelmasi?

Rekrytoisimme organisaatioon rohkeasti monipuolisia taustalla olevia henkilöitä, jotka voivat tulevaisuudessa kantaa vastuuta ja voisivat kokea työssä innostumista sekä kehittää itseään ja organisaatiota omien vahvuuksien kautta.

Jos sinulla olisi taikasauva, minkä asian muuttaisit rekrytoinnissa tai työelämässä?

Rekrytointi ja työnantajakuvan rakentaminen tulisi olla koko organisaation yhteinen asia. Tärkeää on saada organisaation henkilöstö mukaan aitoon tarinankerrontaan ja tukemaan omalla panoksella työnantajakuvan rakentamista. Positiivinen ja onnistumisia tukeva yrityskulttuuri vaikuttaa asiaan ja hyvä viesti kuului eteenpäin, jonka seurauksena organisaatio saa sopivia henkilöitä rekrytoitua. Ensiarvoisen tärkeää on muistaa, että hyvä ja vuorovaikutteinen perehdytys tukee organisaation työantajakuvaa merkittävästi.  

Miltä toivot työelämän näyttävän 5 vuoden kuluttua?

Toivon, että kokonaisvaltainen vastuullisuus sekä empaattisuus näkyisi kaikkien organisaation arjessa. Organisaatiot aidosti ja konkreettisesti edistäisivät hyvää työelämää yhdessä koko henkilöstön kanssa.  Arkipäivää olisi kunnioittaminen, kannustaminen ja menestyminen yhdessä.

Millainen Rekrygaalan ehdokas saisi sinut haukkomaan henkeäsi?

Henkilö (t), joka on pitkäjänteisesti ja merkittävästi edistänyt oman organisaation rekrytointeja sekä tehnyt konkreettisesti hyviä asioita, jotka edistävät liiketoimintaa tai tuo positiivisesti uusia näkökulmia rekrytointeihin. 

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

01.3.2023
Perustava uudistaa 1.3.2023 alkaen omaa organisaatiomallia. Projektipäällikkö hoitaa tulevaisuudessa…
30.1.2023
Perustava ottaa vastuun rakentamisen vaikeimmasta osuudesta. Huolehdimme kiinteään hintaan, että…
24.1.2023
Sievitalo alkaa myymään Perustava Nollakorko-kokonaispalvelua osana MuuttovalmisPlus-talopakettia…
19.1.2023
Perustavan tarjouskampanja koskee vuoden 2022 vuokratontteja, joiden haku päättyi 13.9.2022.…
10.1.2023
Helmikuusta alkaen Perustavan osastot löytyvät taas isojen kaupunkien rakennusmessuilta. Tervetuloa…
04.1.2023
Perustavan rakentajan vinkit-blogi on suosittu rakentamisesta haaveilevien keskuudessa. Tässä…