Sampo Jäntti (vas.) on Perustavan uusi toimitusjohtaja. Markku Nenonen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

TIEDOTE

Perustavan toimitusjohtaja vaihtuu

Betoniperustusten suunnitteluun, valmistukseen ja urakointiin sekä pohjarakentamiseen erikoistuneen Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023 alkaen Sampo Jäntti. Jäntti siirtyy tehtävään konsernin sisältä, sillä hän on elokuusta 2020 asti toiminut Perustava Elementti Oy:n liiketoimintajohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Nykyinen toimitusjohtaja, yrityksen perustamisesta lähtien toimitusjohtajan tehtävää hoitanut Markku Nenonen siirtyy samanaikaisesti Perustava-yhtiöiden hallituksen puheenjohtajaksi. Yli 10 vuotta hallituksen puheenjohtajana toiminut Juha Heikkilä puolestaan on lupautunut jatkamaan hallituksen jäsenenä seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. 

- Tämä on pidemmän harkinnan tulos, luonnollinen jatkumo ja yhtiön etu. Tällä muutoksella halutaan turvata Perustavan kehitys jatkossakin. Sampo on osoittanut olevansa kyvykäs johtaja ja uskomme, että hän on juuri oikea henkilö tilanteessa, jossa markkina haastaa kaikkia alan toimijoita. Nyt tarvitaan sekä reagointikykyä että pitkäjänteisyyttä, toteaa Nenonen.

- Operatiivisella puolella olen tehtäväni tehnyt, mutta pysyn edelleen mukana omistajana opetellen uutta roolia hallitustyön vetäjänä. Olen kiitollinen Perustavan asiakkaille, työntekijöille ja sidosryhmille yhteisistä kasvun vuosista. Tällä retkellä olen antanut paljon ja saanut valtavasti, summaa Nenonen.

Uusi toimitusjohtaja Sampo Jäntti kertoo kokeneensa, että Perustava on hieno kasvutarina pienestä omakotitalojen perustuksia urakoivasta yhtiöstä laajoja kokonaisuuksia tarjoavaksi ammattimaiseksi rakennusalan toimijaksi. Perustavalla on luotu pohja, jonka päälle uskaltaa rakentaa uutta:

- Olemme asiakkaita varten. Haluamme tarjota rakentaville asiakkaille kestäviä pohja- ja perustusratkaisuja, joiden päälle rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja. Haluamme jatkossakin olla toimialan halutuin kumppani. Siksi olemme kehittäneet lukuisia uusia tuotteita ja palveluja, joilla paitsi vastataan muuttuviin viranomaisvaatimuksiin ja säännöksiin myös tehdään rakentajan elämää helpommaksi. 

- Tätä kehitystyötä ja ennakkoluulotonta toimialan uudistamista tulemme jatkamaan yhdessä koko henkilöstön sekä meille tärkeiden asiakkaiden ja toimittajakumppaniemme kanssa, lupaa Jäntti.

Lisätietoja:

Sampo Jäntti p. 040 830 7944 / sampo.jantti@perustava.fi
Markku Nenonen p. 044 361 2499 / markku.nenonen@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustava tarjoaa perustusratkaisut aina pientaloista suurkohteisiin kuten toimitiloihin ja kerrostaloihin. Tutkimme tontin, teemme maatyöt ja perustukset, asennamme väestönsuojat ja maanpinnan alapuoliset betonielementit.

Tätä kaikkea on Perustava. Selkeät prosessit ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat parhaan palvelun niin kotitalouksille kuin ammattirakentajille. Halutuimpana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme elämän kestäviä kiviä kotien, kauppojen ja työpaikkojen perustaksi.

Lisätietoja Perustava Nollakorosta

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

26.6.2024
Perustava Oy ja infrarakentaja Louhintahiekka Oy ovat sopineet Metsä Groupin tehdasalueelle…
07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…