UUTINEN

Konsta Lampinen aloittaa Vantaan yksikön päällikkönä

Konsta Lampinen, 27, ottaa vetovastuun Perustavan Vantaan yksiköstä 1.11.2020 alkaen. Aiemmin tehtävässä toiminut Lauri Paaso-Rantala siirtyy Perustavan sisällä uusiin haasteisiin. Lare lähtee avaamaan uutta yksikköä Lappeenrantaan.

Syyskuussa 2019 avattu Vantaan yksikkö on vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudulla. Alueen vahva kasvu ja kehittyminen ovat näkyneet myös toteutettujen perustusten määrissä ja tulevan syksyn näkymät ovat valoisat. Tällä hetkellä yksikössä työskentelee 18 työntekijää, ja päällikkö vastaa Vantaan ja Helsingin toiminta-alueen myynnistä, suunnittelusta ja asennuksesta. Tuore yksikönpäällikkö Konsta Lampinen kommentoi omaa tulevaa työtehtäväänsä:

"Sain ainutlaatuisen tilaisuuden, johon kannatti tarttua. Olen kauppatieteiden opintojen kanssa loppuvaiheessa ja aiemmin sovittiin, että teen Perustavalle gradun. Totta kai haaste uutena yksikönpäällikkönä on iso ja tämä positio merkittävä, mutta koen saavani tähän työhön täyden tuen ja edellykset onnistua. Vantaan yksikössä on osaava ja kokenut henkilöstö, joten tähän tehtävään hyppään luottavaisena. Laren jättämät saappaat ovat valtavat ja ne nyt pitää minun pystyä täyttämään. Kysymys on ihmisten johtamisesta."

Vantaan yksikköä aiemmin vetänyt Lauri Paaso-Rantala odottaa saavansa Konsta Lampisesta kelpo seuraajan. Perustavalaiseen tyyliin Konsta aloitti oman työuran työmaalta ja nyt perehdytys on siirtynyt toimistotehtävien puolelle. Kuluvan kuukauden aikana Lare pyrkii siirtämään mahdollisimman paljon rakennusalalta ja Perustavalta saatuja opittuja oppeja Konstan käyttöön. Vantaalla työskentelee myös paljon kokeneita työntekijöitä, jotka pystyvät auttamaan uutta yksikön päällikköä alkuun pääsemisessä.

"Aika lyhyessä ajassa nostettiin pystyyn tämä yksikkö ja ollaan päästy yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Jos tätä toiminta-aluetta miettii niin kyllähän täällä on valtavasti vielä kasvupotentiaalia ja tekemätöntä sokkelia. Uskon, että Vantaan yksikkö jatkaa porskuttamista tulevaisuudessakin ja hyvä startti kantaa pitkälle. Kiitos omasta puolesta työntekijöille ja asiakkaille tästä vuoden matkasta!", Lare päättää.

Perustava myös toivottaa Konstalle ja Vantaan yksikölle hyvää ja menestyksekästä jatkoa!

Lisätiedot:

Vantaan yksikön päällikkö
Konsta Lampinen
konsta.lampinen@perustava.fi
040 545 7337

Liiketoimintajohtaja
Tuomas Toivonen
tuomas.toivonen@perustava.fi
040 725 9888

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…