UUTINEN

Perustavan markkinointi tuotti ja toteutti dokumenttisarjan


Perustavan markkinointi tuotti ja toteutti neljästä erillisestä dokumenttielokuvasta koostuvan Äkäslompolo-dokumenttisarjan. Siinä perehdytään rivitalojen betoniperustusten tekoon Äkäslompolossa sijaitsevalla  rivitalotyömaalla – huumoria ja hyvää meininkiä unohtamatta.


Äkäslompolo-dokumenttisarjan inspiraation lähteenä ovat toimineet televisiossa ja suoratoistopalveluissa suositut tosi-tv-sarjat. Huomionarvoista sarjassa on, että se on kokonaan Perustavan markkinointiosaston toteuttama. Videoiden tuotannosta – käsikirjoituksesta editointiin – ja jakelusta on vastannut kokonaisuudessaan Perustavan markkinointiasiantuntija Antti Korpi.

Äkäslompolo-sarjan tavoitteena on tuoda vaativa työ näkyviin

Äkäslompolo-sarjan keskeisin tavoite on näyttää Perustavan ammattilaisten työtä vaativien betonin paikallavalujen parissa potentiaalisille työnhakijoille ja asiakkaille sekä kaikille tosi-tv-sarjoista kiinnostuneille.”Pyrin näyttämään Äkäslompo-dokumenttisarjassa avoimesti, mitä sokkeleiden tekeminen on ja miten ne saadaan kestämään rakennuksen painoa ja elämää, sukupolvelta toiselle. Uskon ja toivon, että sarjan katselijat arvostavat videoissa nähtävää huumoria ja rehellistä työnteon meininkiä", Antti Korpi pohdiskelee.
 

 


”Tämmösiä pitäs kaikkien firmojen tehä. En kyllä mieti keltä otan perustukset, kun joskus tarvin.”Katsojat ovat pitäneet Äkäslompolo-sarjasta

Neliosaista Äkäslompolo-sarjaa on katsottu tähän menneessä yhteensä noin 40 000 kertaa Youtubessa. Katselutunteja on kertynyt yhteensä noin 8500.

”Tämmösiä pitäs kaikkien firmojen tehä. En kyllä mieti keltä otan perustukset, kun joskus tarvin”, eräs Youtube-käyttäjä kommentoi sarjan viimeistä osaa.

Perustava aikoo jatkaa työstä kertovien dokumenttien tekoa. Seuraavaksi on vuorossa Varisto-sarja, jossa perehdytään rivitalon paaluperustusten tekoon Vantaalla.
 


Linkit

Tiedote 25.1.2022: Perustavan markkinointi tuotti ja toteutti dokumenttisarjan

Äkäslompolo-dokumenttisarjan Youtube-traileri
Äkäslompolo-sarjan Youtube-soittolista, traileri + jaksot 1–4
Äkäslompolo-dokumenttisarjan kuvapankki


Lehdissä sanottua

Betonin paikallavalusta tuli suosittu tosi-tv-ohjelma – Äkäslompolo-sarja on kerännyt jo kymmeniätuhansia katsojia, Rakennuslehti.fi, 26.1.2022 >>

Suomalainen rakennusyritys teki in-housena oman dokumenttisarjan, joka on kerännyt kymmeniä tuhansia katseluita, Markkinointiuutiset, 25.1.2022 >>

Perustava teki tosi-tv:tä perustusten teosta, Projektiuutiset, 25.1.2022 >>


 

Lisätietoja


Valtteri Karjula
Markkinointipäällikkö, Perustava
p. 044 026 5166, valtteri.karjula@perustava.fi

Antti Korpi
Markkinointiasiantuntija, Perustava
p. 050 345 189, antti.korpi@perustava.fi
 

Lisätietoa rakennuskohteesta

Suomen Lapin perustajien Äkäslompolo-dokumenttisarjassa seurataan Asunto Oy Kolarin Riemuliiterin perustusten tekoa Äkäslompolossa. Perustava valoi alueen kolmeen rivitaloon – ja 12 asuntoon – perustukset. Hankkeen KVR-urakoitsijana toimii Siklatilat Oy.

As. Oy Kolarin Riemuliiterin rakennuspaikka on Kolarin Äkäslompolossa, Riemuliiterin tanssilavan entisellä paikalla. Paikka on ollut laajasti tunnettu Lapissa. Perustavan osalta Äkäslompolon As. Oy Kolarin Riemuliiterin urakka käynnistyi 16.8.2021 ja se kesti kokonaisuudessa kaksi viikkoa.

Lue lisää hankkeesta >>

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

 

Lue lisää rakentamisesta

Rakentajan vinkit -blogi >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

05.5.2023
Perustava tarjoaa maaperätutkimuksia tavallista edullisemmalla hinnalla uusille asuinalueille. Käytä…
17.4.2023
Perustava järjestää kumppanien kanssa maksuttoman rakentajaillan pk-seudun pientalorakentajille.…
12.4.2023
Perustava toteutti vuonna 2022 yli 5000 perustusta ympäri Suomen. Nyt me haluamme nähdä miten…
27.3.2023
Tervetuloa maksuttomaan Rakentajan asiantuntijailtaan 20.4.2023. Tilaisuus järjestetään Kirkkonummen…
01.3.2023
Perustava uudistaa 1.3.2023 alkaen omaa organisaatiomallia. Projektipäällikkö hoitaa tulevaisuudessa…
30.1.2023
Perustava ottaa vastuun rakentamisen vaikeimmasta osuudesta. Huolehdimme kiinteään hintaan, että…