YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

Loimaan Palloilijoiden jokeri Tommi Malinen toimii Perustavan kummipelaajana tällä kaudella. Kuvan on ottanut Jani Vuorela Alajärven Ankkureiden ja Loimaan Palloilijoiden välisessä ottelussa 22.6.2022 Alajärvellä.

SPONSOROINTI

Kuka kantaa Perustavan kultakypärää juhannuksen jälkeen?

Ykköspesis jatkuu ja Asuntomessut lähenevät! Perustavalla heinäkuu tarkoittaa yleensä kuumia työpäiviä perustusten kimpussa sekä Asuntomessujen aloitusta ja niinpä arvomme kultakypäräarvontaan osallistuneiden kesken messulippuja Naantaliin. Lue ennen sitä Ykköspesiksen tuoreimmat uutiset ja kurkkaa kuka on kantanut Perustavan kultaista kypärää kesäkuun jälkeen eniten?


Miesten ja naisten Ykköspesistä on tahkottu yli kymmenen ottelun verran per joukkue ennen juhannustauon alkamista. Kansallispelimme täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja sitä on ehditty juhlistamaan monella tapaa ympäri Suomen. Esimerkiksi Loimaan Palloilijat vievät juhlavuoden kunniaksi kotiottelunsa heti heinäkuun alussa Ahvenanmaalle. Saaressa ei ole koskaan ennen pelattu virallista sarjaottelua. Lauantaina 2.7. ahvenanmaalaiset näkevät kaksi pesäpallo-ottelua, sillä ensin Loimaan Palloilijoiden naiset pelaavat Lahden Mailaveikkoja vastaan ja myöhemmin miehet kohtaavat Jyväskylän Lohen.

Kuuma ja helteinen heinäkuu aloitetaan miesten Ykköspesiksessä Oulun Lipon johdossa. Heti oululaisten perässä kärkkyvät Kouvola ja Kuopio, ja heidän jälkeensä keskipalkin seurat Alajärvi, Hamina ja Jyväskylä. Kauden yksi komeimmista yllätyksistä nähtiin Simossa, kun seitsemäntenä majaileva kotijoukkue Simon Kiri kukisti kotonaan Oulun Lipon suoraan kolmen pisteen arvoisesti.

Tasaisessa miesten sarjassa erot eivät ole vielä karanneet mahdottomuuksiin. Jokainen joukkue on raapinut voittoja plakkariin ja pelit ovat menneet mukavasti ristiin. Miesten puolella useampi seura tähyää Ykköspesiksestä Superpesikseen ja panokset ovat joka ottelussa kovat. Jo tulevana keskiviikkona pelataan viiden ottelun kierros heinäkuun alkajaisiksi. Pesäpallossa yleisesti korostetaan heinäkuun pelien tärkeyttä ja se kuu näyttääkin, mitkä joukkueet tulevat vankistamaan asetelmia syksyn pelejä kohden.

Jokohan täältä pääsee kotiin ihmettelee Ankkureiden kärki. Kuvan on ottanut Jani Vuorela.

Naisten puolella myös tasaista

Naisissa on pelattu Ykköspesistä kahdessa lohkossa. Jokainen joukkue tulee kesän aikana kohtaamaan toisensa kahteen kertaan oman lohkon sisälä ja kummastakin lohkosta neljä joukkuetta etenee pudotuspeleihin. Kesäkuun jälkeen Hamina, Pori, Laitila ja Jalasjärvi miehittävät etelälohkon piikkipaikat. Pohjoisessa taas Kajaani johtaa lohkoa ja perässä tulevat Lappajärvi, Ylivieska ja Raahe.

Samalla tavalla kuin miehissäkin, jokainen naisten joukkue on avannut oman voittotilin. Mielenkiintoisena tilastotietona käyköön Haminan naisten kotiotteluissa käynyt yleisömäärä, joka on keskiarvoltaan 324,3 katsojaa per ottelu. Sillä määrällä Haminan naiset päihittävät monet miesten sarjan joukkueet. Toki myös miehissä Haminan Palloilijat ovat vetäneet väkeä katsomoon, joten katsojaluvuista päätellen Haminassa eletään jonkinlaista pesäpallobuumia!

Perustavan kultakypärä Pattijoen Urheilijoiden ja Siilinjärven Pesiksen välisessä ottelussa. Kuvan on ottanut Kari Kanasaari.

Kultakypäräpistetilanne kesäkuu

Somessa ja eri otteluissa otetuissa valokuvissa Perustavan kultakypäräpelaajat ovat vilahdelleet kiitettävästi. Ykköspesiksen otteluissa näkyvä Perustavan kultakypärä kertoo edellisen ottelun parhaat pelaajat ja voittaja joukkueen parhaana palkittu saa kultakypärätilastoon kaksi pistettä ja hävinneen joukkueen paras yhden pisteen.

Pesäpalloliitto valitsi Ykköspesiksen kesäkuun pelaajaksi naisten puolelta Porin Pesäkarhujen Emilia Mattilan ja miesten puolella kuukauden pelaajaksi Haminan Palloilijoiden Elias Lahden

Naiset - Etelälohko:

  1. Erica Rosendahl Laitila | 6 pistettä
  2. Emilia Mattila Pori | 6 pistettä
  3. Aino Lepola Janakkala | 5 pistettä

Naiset - Pohjoislohko:

  1. Aleksandra Latvala Lappajärvi | 6 pistettä
  2. Jenni Mattola Ylivieska | 6 pistettä
  3. Tea Santahuhta Ylivieska 6 pistettä

Miehet:

  1. Elias Lahti Hamina | 7 pistettä
  2. Matias Hangasmaa Jyväskylä | 6 pistettä
  3. Miika Keski-Petäjä Oulu | 6 pistettä

Perustava toivottaa Ykköspesiksen seuraajille jännittäviä hetkiä heinäkuun helteiden keskelle. Arvomme Asuntomessulippuja tämän viikon aikana kaikille kultakypäräarvontaan osallistuneille. Tervetuloa katsomaan Naantaliin Perustavan tekemiä vahvoja valusokkeleita! Myös pelikentille kannattaa viimeistään nyt mennä!

Perustava – Helpoin tapa perustaa koti

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…