YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

UUTINEN

Sergei Zaychenko aloittaa Perustava Infran myynnissä

Helsingistä Heinolaan maanrakennustöitä urakoiva Perustava Infra vahvistaa omaa myyntiosaamistaan. Uuden rekrytoinnin myötä lunastetaan Perustavan lupausta täyden palvelun talona ja jatketaan hyvin alkanutta maanrakennuspuolta ennen perustusten tekoa. Perustava Infran uutena myyjänä aloittaa Sergei Zaychenko 16.11.2020 alkaen.


Murmanskissa syntynyt, mutta heti peruskoulun jälkeen Suomeen muuttanut Sergei Zaychenko saapui Taivalkoskelle osaamatta sanaakaan suomea. Sergein tarina uudessa kotimaassa alkoi ensin rakennustekniikan opinnoilla Taivalkoskella. Kova kiinnostus rakennusalaa kohtaan näkyi heti hyvinä oppimistuloksina ja samalla suomen kieli karttui.

Taivalkoskelta Sergein tie vei Rovaniemelle, missä hän suoritti ammattikoulun viimeisen luokan muurausta opiskellen. Vuosi meni pitkälti työharjoitteluiden parissa ja työmaana toimi mm. Levitunturin ravintola laajennus. Muuraustöiden rinnalla Sergeitä kiinnosti puuala, vaikkakin puusepän tutkinto osoittautui myöhemmässä vaiheessa "turhaksi".


"Nyt jälkikäteen on helppo jossitella, mutta olisinhan minä voinut opiskella mielummin puusepän sijaan vaikka rakennusinsinööriksi. Joka tapauksessa sain tehdä paljon muuraustöitä ympäri Pohjois-Suomen ja äkkiseltään laskettuna muurattuja tulisijoja syntyi sen 100 kappaletta."


 

Muurarista myyjäksi

Muuraustöiden ja pitkän työrupeaman jälkeen Sergei halusi työelämältään jotain muuta. Vuonna 2013 Sergei jätti muuraamiseen muille ja siirtyi tulisijojen myyntiin. Asiakkaat ja omat työkaverit tykkäsivät sosiaalisesta ja ulospäin suuntautuvasta Sergeistä, joka auttoi työssään kaikkia tasapuolisesti. Vuoden 2013 jälkeen Sergei keskittyi pelkästään myyntityön tekemiseen.

Viimeisimpänä Sergei työskenteli kolme vuotta Finnlamellilla muuttovalmiiden hirsitalojen myynnissä. Siinä Sergei huomasi, että nykyihmiset kaipaavat hyvää asiakaspalvelua ja laajaa auttamista. Etenkin rakentamisessa avuntarve korostuu, sillä monet saattavat tarvita apua rakennusteknisissä asioissa, toiset taas vaikkapa puhtaasti päätöksenteossa tai muissa rakentamisen ratkaisuissa. Finnlamellilla Sergei sai kosketuksen myös perustuksiin ja sitä kautta tutustui Perustavan toimintaan.

"Oli onnenpotku, että huomasin sosiaalisessa mediassa Perustava Infran työpaikkailmoituksen, sillä maarakennuspuolella pystyn yhdistämään oman osaamiseni talojen rakentamisessa sekä asiakkaiden auttamisessa hyvin varhaisessa vaiheessa. Omat kokemukseni ovat pitkälti kotitalouksien puolelta, mutta uskon pystyväni oppimaan myös ammattilaisten kanssa toimimisen. Samaa asiakkaiden auttamista ja palvelua se on sekin."

Perustava Infra

Kuluneen vuoden aikana Perustava Infra on ehtinyt toteuttamaan lähemmäs 30 kohdetta, ja näihin sisältyy erikseen useampia rakennuksia. Tulevana vuonna määrän on tarkoitus tuplaantua ja Sergein tulon myötä myös yksikönpäällikkö Mika Kemppainen pystyy vapauttamaan omaa työaikaa liiketoiminnan kehittämiseen ja tulevan suunnitteluun.

Vaikka Perustava Infran toiminta-alue ei ole tällä hetkellä kuin Heinolasta Helsinkiin, tekemistä on piisannut tasaisesti. Kasvua on tarkoitus tehdä jatkossakin Perustavan perustuksia seuraten, jolloin lupaus täyden palvelun talona toteutuu. Mikan mukaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että asiat hoidetaan "yhden luukun taktiikalla".


"Olen luonnollisesti onnellinen, että Sergein tasoinen osaaja haluaa meille töihin. Hänestä kyllä hehkuu motivaatiota ja intoa tätä uutta työtä kohtaan. Siinä on varmasti mies, joka hoitaa hommat loppuun asti ja pystyy omalla toiminnallaan viemään Perustava Infraa eteenpäin."


Lisätiedot

Mika Kemppainen
Yksikönpäällikkö
050 366 2723
mika.kemppainen@perustava.fi


Lisätietoa rakentamisesta

Maaperätutkimus ja maarakennustyöt – Ota nämä huomioon talon rakentamista suunnitellessa

Talon suunnittelu – vältä nämä yleiset virheet

Talon perustukset - Mistä perustusten hinta koostuu?

Talon rakentaminen - 10 askelta omaan kotiin >>

Talon rakentaminen - Mitä ovat hyvän tontin tunnusmerkit ja mistä aloittaa hankkeen suunnitttelu? >>

Kaikki lähtee perustuksista >>

Tulevaisuuden asuminen - Katso video ASTA 2020 -Messuilta Tampereelta >>

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>

 


Kaipaatko apua hankkeessasi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…