UUTINEN

Perustava laajentaa Etelä-Karjalaan

Imatralainen Mikko Tikkala aloittaa 16.11.2020 Perustavan myynnissä Etelä-Karjalan alueella. Marraskuun alussa Lappeenrantaan avattiin Perustavan uusi yksikkö ja yksikönpäällikkönä toimii pitkän linjan perustavalainen Lauri Paaso-Rantala


Perustavan uutena myyjänä Lappeenrannassa aloittava Mikko Tikkala on viettänyt koko työuransa rakennusalalla. Työura alkoi ensin kirvesmiehen tehtävistä Lujatalolla, jossa Mikko pääsi tekemään rakennustöitä pientalojen, rivitalojen ja kerrostalojen parissa. Seuraavaksi tie vei YIT:lle ja vastuu lisääntyi. Mikko työskenteli monipuolisesti talonrakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Sen jälkeen myös betoniala ja paikallavalurakenteet ovat tulleet tutuksi.


”Olen syntyisin Lappeenrannasta, mutta nyt viimeiset vuodet asunut Imatran puolella. Tämähän on nykyään aika yhtenäistä aluetta koko Etelä-Karjala, kun on nopea moottoritie ja muuta kehitystä tullut. Hyvin tuttuja seutuja minulle."


 

Perustava Lappeenranta

Perustavan ja samalla Lappeenrannan yksikönpäällikön Lauri Paaso-Rantalan tahtotilana uuden myyjän rekrytoinnissa oli löytää paikallistuntemusta sekä kokemusta rakennusalalta. Perustavalla ollaan toteutettu vuosien saatossa Etelä-Karjalan alueelle paljonkin perustuksia esimerkiksi kotitalouksiin, mutta toistaiseksi aluetta on hoidettu Mäntsälän yksiköstä tai muista yksiköistä käsin.

Mikon tulo Perustavalle onkin suuri apu, sillä asiakkuuksia ja kohteita pystytään jatkossa hoitamaan täysin paikallisesti. Samalla saadaan palveltua Etelä-Karjalassa toimivat rakennusliikkeet ja talotoimittajat. Mikon kiinnostus Perustavaa kohtaan syntyi hänen huomattua sosiaalisessa mediassa mainoksen työpaikasta.

"En tiennyt Perustavasta juurikaan mitään ennen kuin löysin heidän avoimen työpaikan. Huomattuani sen, aloin tutkimaan ja kyselemään Perustavan toiminnasta muilta ihmisiltä ja kiinnostuin entisestään. Oli minulla toki kytenyt ajatus palata takaisin paikalliseen pienrakentamiseen ja samalla kaipasin työelämääni uusia tuulia. Perustavan tehtävässä houkutti uusi ja jännittävä haaste. Pääsen mukaan uuteen tarinaan ja rakentamaan uutta yksikköä Etelä-Karjalaan."

Valmis vaikka perustuksia tekemään

Lappeenrannan yksikön päällikkö Lauri Paaso-Rantala oli toivonut uudelta myyjältä nimenomaan rakennusalan osaamista sekä samalla käytännönläheistä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Lauri itsekin käytännönläheisenä tekijänä vakuuttui työhaastattelun jälkeen Mikon tunnollisesta ja positiivisesta ulosannista. Laren mukaan tehtävään löytyi luotettava ja tekevä työkaveri, joka pystyy auttamaan sekä kotitalouksia että ammattilaisia. Mikä parasta, Etelä-Karjalan alueen asiakkaat saavat omiin rakennushankkeisiin erittäin kokeneen rakennusalan osaajan. 


"Halusimme tähän myyjän, joka ei pelkää lähteä vaikka sokkelintekoon jos siihen on tarvetta. Varsinkin tässä alussa joutuu väkisinkin tekemään paljon muutakin kuin myyntihommaa ja asiakkaita palvellaan kaikin eri keinoin. Tervetuloa kaikille piipahtamaan minun ja Mikon juttusilla osoitteessa Moreenikatu 8, 53810 Lappeenranta."


Lisätiedot

Lauri Paaso-Rantala
040 540 0205
lauri.paaso-rantala@perustava.fi
Perustava Lappeenranta


Lisätietoa rakentamisesta

Maaperätutkimus ja maarakennustyöt – Ota nämä huomioon talon rakentamista suunnitellessa

Talon suunnittelu – vältä nämä yleiset virheet

Talon perustukset - Mistä perustusten hinta koostuu?

Talon rakentaminen - 10 askelta omaan kotiin >>

Talon rakentaminen - Mitä ovat hyvän tontin tunnusmerkit ja mistä aloittaa hankkeen suunnitttelu? >>

Kaikki lähtee perustuksista >>

Tulevaisuuden asuminen - Katso video ASTA 2020 -Messuilta Tampereelta >>

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>

 


Kaipaatko apua hankkeessasi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…