NIMITYSUUTINEN

Antti Lankinen aloittanut Perustava Lappeenrannan perustusmyyjänä

Antti Lankinen on nimitetty Perustavan uudeksi perustusmyyjäksi 2.5.2022 alkaen. Perustava palvelee Lappeenrannan liiketoimintayksiköstä käsin Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon rakentavia asiakkaita. Yksikönpäällikkö Satu Härmä kertoo, että tulevaan kesään on nyt valmistauduttu riittävin myynnin, suunnittelun ja asennuksen resurssein. 


Puolitoista vuotta toiminut Lappeenrannan yksikkö on löytänyt jalansijaa paikallisessa markkinassa. Lappeenrannan lentokentän lähistöllä sijaitseva Perustavan yksikkö on ollut tilojensa puolesta loistava. Sijainti valtatie 6:sen vieressä on mahdollistanut nopean kulkemisen, vaikka varsinainen toimialue onkin laaja. Asentajat ovat tehneet perustuksia aina Savonlinnasta Haminaan saakka.

Tällä hetkellä Lappeenrannassa työskentelee 3 asentajaparia. Yksikönpäällikkö Satu Härmä hoitaa työnjohtoa ja operatiivista toimintaa. Työmaat ovat olleet pääosin pientalojen perustuksia, mutta mukaan on mahtunut myös rakennusliikkeiden ja muiden ammattilaisten laajempia hankkeita. Kesään mentäessä yhteistyö paikallisten rakennusliikkeiden kanssa tulee korostumaan entisestään.


"Antin kautta pystymme syventämään yhteistyötä paikallisten toimijoiden suuntaan. Meille on tärkeää pystyä palvelemaan sekä alueen ammattilaisia että tänne rakentavia kotitalouksia. Kesäisin näillä seudulla vapaa-ajan rakentaminen on vilkasta ja meillä on vahva osaaminen myös mökkien perustuksiin."


 

Uuteen työhön hyvillä mielin

Tällä viikolla perustusmyyjänä aloittanut Antti Lankinen tuntee perustusmaailmaa oman työhistorian kautta. Sieltä myös Perustava on tuttu. Antin mukaan uutta opeteltavaa piisaa, mutta onneksi rakennustekniset asiat ovat jo osin hallinnassa. Lukuunottamatta Jyväskylää ja ulkomaita, Antti on asunut ikänsä Lappeenrannassa ja tuntee seudun. Näistä lähtökohdista uutta työtä on mukava aloittaa.


"Työurallani olen tehnyt mm. erilaisia myyntitöitä, turvannut rauhaa sekä toiminut mekaanisen metsäteollisuuden parissa. Olen saanut tehdä töitä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Silloin kun myin taloja, teimme Perustavan kanssa yhteistyötä ja siitä jäi hyvä kuva yrityksen toiminnasta ja tekijöistä. Oli helppo hakea tänne töihin."


Perustava toivottaa Antille ja koko Lappeenrannan yksikölle menestyksekästä kesää!

Lisätietoja:

Satu Härmä
Yksikönpäällikkö
040 861 0806
satu.harma@perustava.fi

Antti Lankinen
Myyjä
044 777 6119
antti.lankinen@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

26.6.2024
Perustava Oy ja infrarakentaja Louhintahiekka Oy ovat sopineet Metsä Groupin tehdasalueelle…
07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…