UUTISET

Uusia nimityksiä Perustavalla

Perustavalla on aloittanut kevään 2022 aikana uusia työntekijöitä asennuksen, myynnin ja työnjohdon tehtävissä. Rekrytoinnin lisäksi osa työtehtävistä on täytetty talon sisällä ja sopiva henkilö on löytynyt sisäisen henkilökierron kautta. Listasimme tähän uutiseen asiakastyötä tekevien nimitykset.


Kasvavassa rakennusalan yrityksessä uusien työntekijöiden tarve on jatkuva. Perustavalla rekrytointia tehdään sekä avoimen työnhakijamarkkinan kautta että sisäisellä henkilökierrolla. Esimerkiksi asennuksen ja tuotannon tehtävistä on kasvanut uusia työntekijöitä Perustavan työnjohtoon, myyntiin ja suunnitteluun. Uudet työtehtävät tutussa ympäristössä on varsin tyypillinen etenemistyyli Perustavalla, toteaa henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä.


"Alkuvuoden aikana olemme halunneet varata riittävät resurssit tulevaa kesää varten ja uusia työntekijöitä on palkattu yli viisikymmentä. Vaihtuvuus on pysynyt normaalilla tasolla ja rekrytoinnit ovat kohdistuneet kasvutavoitteisiin ja kasvaneeseen kysyntään. Haluamme kuunnella nykyistä työyhteisöä ja tarjota jatkossakin kaikille työtä vakavaraisessa yrityksessä, jossa on mukava ja ihmisläheinen työyhteisö."​​​​


 

Uusia myyjiä ja projektipäälliköitä yksiköihin

Perustava palvelee rakentajia ympäri vuoden ja ympäri Suomen. Paikallinen yksikkö muodostuu tyypillisesti myynnin, työnjohdon ja suunnittelun toimihenkilöistä sekä asentajapareista. Uusia myyjiä on rekrytoitu alkuvuoden aikana mm. Espooseen, Jyväskylään, ​​​​​​Lempäälään, Mäntsälään, OuluunVantaalle ja Vihtiin.

Paikallisten yksiköiden kautta asiakkaat saavat asiantuntija-apua Perustavan myynniltä ja sitä kautta omiin rakennushankkeisiin tulevat pohja-ja perustustyöt. Perustavan ydinosaaminen on perustuksissa, mutta Etelä-Suomessa rakentajille pystytään tarjoamaan kiinteähintainen Perustava Nollakorko -kokonaispalvelu. Silloin Perustava ottaa kokonaisvastuun kaikesta talon ja pihan alle tulevasta.


"Perustavan myyjä auttaa asiakasta löytämään helpoimman tavan perustaa koti. Asiakkaat ovat sekä yksityisiä kuluttajia, talotoimittajien edustajia tai sitten rakennusliikkeiden ammattilaisia. Kaikkia pitää pystyä palvelemaan ja löytämään asiakkaalle parhaat perustusratkaisut."


Nimitykset Perustavan myyntiin

Espoo: Niko Nurmi
Jyväskylä: Mikko Nissinen
Lempäälä: Seppo Jokitalo
Mäntsälä: Petteri Koivisto
Oulu: Matti Riikola
Vantaa: Janne Karppinen
Vihti: Joni Lehto

Nimitykset projektipäälliköksi

Etelä-Suomen kasvukeskuksissa Perustavan yksiköiden myynnin tueksi on palkattu projektipäälliköitä. Heidän tehtävänä on auttaa esimerkiksi rakennusliikkeitä laajemmissa hankkeissa. Perustavan projektirakentamisessa halutaan keskittyä puurunkoisten rakennusten perustuksiin, kuten kouluihin, halleihin ja toimitiloihin. Myös betonielementit ja väestönsuojat liittyvät mukaan näihin hankkeisiin. Projektipäälliköitä on nimitetty nyt Tampereelle, Turkuun ja pääkaupunkiseudulle.

Tampere: Riku Uravuori
Turku: Juha Järvinen
Pääkaupunkiseutu: Hannu Kalliokoski, Janne Hintsa

Työntekijöille tarjotaan myös koulutusta

Kevään aikana Perustavalla käynnistyi myös esimiesvalmennus. Kumppanina toimii viimevuotiseen tapaan Koulutuskeskus Salpaus. Puolitoista vuotta kestävän koulutusjakson tavoitteena on lisätä mm. yksikönpäällikön ja työnjohtajan esihenkilö- ja johtamisvalmiuksia. Myös myynnille on luvassa lisäkoulutusta.

Koulutuspalautteen perusteella omien työkavereiden parempi tunteminen ja asioiden yhdessä kehittäminen olivat kurssin mieleenpainuvimpia asioita. Koulutuskerralla myös pureuduttiin Perustavan johtamisperiaatteisiin ja määriteltiin tarkemmin työnkuvia. Parhaita käytäntöjä jaettiin sekä pulpeteiden ääressä päivällä että saunan lauteilla illalla.

Osaava ja riittävä henkilöstö siivittää Perustavan kohti unelmaa: Haluamme olla toimialan halutuin kumppani, mutta samalla hyvä ja turvallinen rakennusalan työpaikka.

Iloa ja menestystä uusiin haasteisiin ja tervetuloa Perustavalle töihin!

Lisätietoja:

Veikko Nissilä
henkilöstöpäällikkö
Perustava Group Oy
040 548 7249
veikko.nissila@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Perustavan avoimet työpaikat

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut kotitalouksille >>

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…