1+1=5. Kuvassa kaupanteon jälkeen paremman palvelun puolesta peukuttavat vasemmalta lukien toimitusjohtajat Markku Nenonen (Perustava Group Oy) ja Joni Marila (Marila Transport Oy), liiketoimintajohtaja Mika Kemppainen (Perustava Infra Oy) sekä hallitusten puheenjohtajat Mika Marila (Marila Transport Oy) ja Juha Heikkilä (Perustava-yhtiöt).

TIEDOTE

Perustava vahvistaa maarakennusosaamista ja laajentaa toimialuetta - yrityskauppa Marilan kanssa vauhdittaa kasvua Etelä-Suomessa

Betoniperustusten ja -runkojen suunnitteluun, valmistukseen ja urakointiin erikoistunut Perustava-konserni laajentaa palvelujaan ja yhtiöittää vuonna 2019 alkaneen maarakennusliiketoiminnan. Perustava Infra Oy tarjoaa niin pieniin kuin suuriin rakennushankkeisiin maarakennustyöt osana Perustavan perustusurakkaa. Samalla mäntsäläläisen Marila Transport Oy:n liiketoiminta siirtyy Perustavalle.

Olemme Perustavalla tarjonneet maarakennuspalveluita nyt vuoden verran pien- ja aluerakennuskohteisiin Heinolasta Helsinkiin välisellä alueella. Asiakkailta saadun palautteen perusteella rohkenemme vahvistaa otetta entisestään pohja- ja perustustöiden ammattilaisina. Yhä useampi rakentaja on valmis ulkoistamaan rakentamisen vaikeimman osa-alueen eli maatyöt ja perustukset - mieluiten yhdelle ja samalle toimijalle”, kertoo konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n toimitusjohtaja Markku Nenonen.

Perustavalla uskotaan, että kiinteähintaiselle kokonaispalvelulle on kysyntää niin kertarakentajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Riittää, että asiakkaalla on tontti, sillä Perustavalta saa kaiken muun tarpeellisen ennen varsinaista rakentamista: maaperätutkimuksen ja pohjarakennesuunnittelun sekä maatyöt ja perustukset suunniteltuina ja materiaaleineen paikoilleen asennettuna.

Marila Transport Oy:n yrittäjäveljekset Joni ja Mika Marila tuntevat Perustavan pitkältä ajalta ja hyppäävät Infra-tiimiin innolla. ”Vahvuutemme maarakentamisessa on hyvä kalusto ja ajan kanssa hankittu osaaminen. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja asiakassuhteet ovat pitkiä. Yhdessä Perustavan kanssa voimme kehittää koko toimialaa ja lähteä kasvattamaan asiakaslähtöistä liiketoimintaa”, kertoo Joni Marila yritysjärjestelyn perusteita.

Tärkeintä rakentamisessa on luottamus. Me tunnemme Marilan kanssa toisemme, mutta myös tavan hoitaa asiakkuuksia. Meitä yhdistää kunnianhimo asiakkaan palvelemisessa: työ tehdään kuin itselle ja se mikä luvataan, myös pidetään. Yhdistämällä voimamme Perustava Infrasta tulee vahvempi toimija rakennusalalle. Myös toiminta-aluetta laajennetaan merkittävästi Espooseen ja muihin Etelä-Suomen kasvukeskuksiin”, iloitsee Perustava Infra Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Kemppainen.

Lisätietoja:

Mika Kemppainen p. 050 366 2723
Joni Marila p. 040 049 0595
Markku Nenonen p. 044 361 2499

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

26.6.2024
Perustava Oy ja infrarakentaja Louhintahiekka Oy ovat sopineet Metsä Groupin tehdasalueelle…
07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…