Kuva: Jesse Väänänen

UUTINEN

Perustava onnittelee Kristiina Mäkelää EM-hopeasta!

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä voitti perjantaina 22.8.2022 EM-hopeaa uudella Suomen ennätyksellä 14,64 m. Suomen yleisurheilumaajoukkue saavutti juuri päättyneissä kilpailuissa yhteensä neljä mitalia.


Perustava on tukenut Kristiina Mäkelän urheilu-uraa jo pitkään ollen tällä hetkellä valovoimaisen yleisurheilijan pääyhteistyökumppani. Nykyinen yhteistyösopimus ulottuu vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin.

Yhteinen taival alkoi vuonna 2008 Orimattilassa, Perustava-yhtiöiden kotipaikassa. Vielä tänäkin päivänä Orimattilan Jymyn paitaa kantava Mäkelä oli tuolloin lähdössä uransa ensimmäiselle ulkomaanleirille Espanjaan ja tarvitsi kumppanikseen paikallisia yrityksiä.

Perustava lähti tukemaan nuorta urheilijaa. Hauska yksityiskohta on se, että vain muutamia vuosia aiemmin opettajana työskennellyt toimitusjohtaja Markku Nenonen oli toiminut Kristiinan 8. luokan valinnaisliikunnan opettajana.

Tuore EM-mitalisti nähdään seuraavan kerran Perustavan henkilöstön tilaisuudessa jo tulevana lauantaina 27.8.2022 Helsingin Linnanmäellä. Kakkukahvit juodaan paitsi Kristiinan mitalin myös Perustavan 15-vuotissyntymäpäivien johdosta.

Perustava onnittelee arvokisamitalista sekä kiittää Kristiinaa yhteisestä matkasta ja monista mieleenpainuneista hetkistä näiden kaikkien vuosien aikana!

Kristiinaa voi vielä nähdä kilpailemassa tällä kaudella:

  • Timanttiliiga, Lausanne pe 26.8.2022
  • Ruotsiottelu, Helsinki la 3.9.2022
  • Timanttifinaali, Zurich to 8.9.2022

Kuvat: Jesse Väänänen 

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

24.1.2023
Sievitalo alkaa myymään Perustava Nollakorko-kokonaispalvelua osana MuuttovalmisPlus-talopakettia…
19.1.2023
Perustavan tarjouskampanja koskee vuoden 2022 vuokratontteja, joiden haku päättyi 13.9.2022.…
10.1.2023
Helmikuusta alkaen Perustavan osastot löytyvät taas isojen kaupunkien rakennusmessuilta. Tervetuloa…
04.1.2023
Perustavan rakentajan vinkit-blogi on suosittu rakentamisesta haaveilevien keskuudessa. Tässä…
18.10.2022
Haukkasalon venetsialaisia vietettiin lauantaina 24. syyskuuta erityisen juhlavissa merkeissä. Uusi…
10.10.2022
Perustava esittelee omalla osastolla 9.11 uutta Perustava Nollakorko -kokonaispalvelua. Perustavan…