YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

TAPAHTUMAT

Rekisteröidy kävijäksi FinnBuild 2022 -tapahtumaan | 4.-6.10.2022 Messukeskus, Helsinki

Kansainväliset rakennus-ja talotekniikkamessut pidetään jälleen neljän vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma on vieraille ilmainen ja sen on ennakoitu keräävän paikalle yli 450 näytteilleasettajaa sekä tuhansia rakennusalan ammattilaisia. Perustava toivottaa messuvieraat tervetulleeksi vierailemaan messujen lisäksi osastolla 6h90


FinnBuild-messut tunnetaan hyvin rakennusalan ammattilaisten kesken. Tunnettavuus ei ole kärsinyt, vaikka messuja ei ole päästy pitämään neljään vuoteen. FinnBuild kerää ympäri Suomen rakentamisen asiantuntijoita ja toimijoita ja messujen parasta antia onkin nähdä omia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Perustavan toimialueelta eli betonirakentamisen parista messukävijä voi löytää monta kiinnostavaa juttua. Tunnetuin kokonaisuus on betonipuisto, joka on iso yhteisosasto. Sen taustalla vaikuttavat 25 betoni- ja rakennustoimialalla toimivaa yritystä.

FinnBuild-messujen ajan Perustavan osastolta 6h90 löytyy aina vähintään kaksi Perustavan asiantuntijaa. Osastomme kestävänä kivijalkana toimii edelleen Suomessa valmistettu sokkeli, mutta esittelemme myös muut ammattirakentajille suunnatut palvelut ja tuotteet.

Perustavan markkinointipäällikkö Valtteri Karjula pitää puheenvuoron rakennusalan markkinoinnista. Se on kuultavissa DigiPRO-lavalla torstaina 6.10.2022 klo 10.15-10.45.

FinnBuild-messut ovat kävijöille ilmaiset. Ennen saapumista messuvieraan täytyy rekisteröidä itsensä mukaan!

>> Rekisteröidy messukävijäksi tästä (ilmainen)

FinnBuild aukioloajat:

Ti 4.10. klo 9–18
Ke 5.10. klo 9–19
To 6.10. klo 9–16

Tervetuloa mukaan!

 

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…