TAPAHTUMAT

Rekisteröidy kävijäksi FinnBuild 2022 -tapahtumaan | 4.-6.10.2022 Messukeskus, Helsinki

Kansainväliset rakennus-ja talotekniikkamessut pidetään jälleen neljän vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma on vieraille ilmainen ja sen on ennakoitu keräävän paikalle yli 450 näytteilleasettajaa sekä tuhansia rakennusalan ammattilaisia. Perustava toivottaa messuvieraat tervetulleeksi vierailemaan messujen lisäksi osastolla 6h90


FinnBuild-messut tunnetaan hyvin rakennusalan ammattilaisten kesken. Tunnettavuus ei ole kärsinyt, vaikka messuja ei ole päästy pitämään neljään vuoteen. FinnBuild kerää ympäri Suomen rakentamisen asiantuntijoita ja toimijoita ja messujen parasta antia onkin nähdä omia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Perustavan toimialueelta eli betonirakentamisen parista messukävijä voi löytää monta kiinnostavaa juttua. Tunnetuin kokonaisuus on betonipuisto, joka on iso yhteisosasto. Sen taustalla vaikuttavat 25 betoni- ja rakennustoimialalla toimivaa yritystä.

FinnBuild-messujen ajan Perustavan osastolta 6h90 löytyy aina vähintään kaksi Perustavan asiantuntijaa. Osastomme kestävänä kivijalkana toimii edelleen Suomessa valmistettu sokkeli, mutta esittelemme myös muut ammattirakentajille suunnatut palvelut ja tuotteet.

Perustavan markkinointipäällikkö Valtteri Karjula pitää puheenvuoron rakennusalan markkinoinnista. Se on kuultavissa DigiPRO-lavalla torstaina 6.10.2022 klo 10.15-10.45.

FinnBuild-messut ovat kävijöille ilmaiset. Ennen saapumista messuvieraan täytyy rekisteröidä itsensä mukaan!

>> Rekisteröidy messukävijäksi tästä (ilmainen)

FinnBuild aukioloajat:

Ti 4.10. klo 9–18
Ke 5.10. klo 9–19
To 6.10. klo 9–16

Tervetuloa mukaan!

 

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

05.5.2023
Perustava tarjoaa maaperätutkimuksia tavallista edullisemmalla hinnalla uusille asuinalueille. Käytä…
17.4.2023
Perustava järjestää kumppanien kanssa maksuttoman rakentajaillan pk-seudun pientalorakentajille.…
12.4.2023
Perustava toteutti vuonna 2022 yli 5000 perustusta ympäri Suomen. Nyt me haluamme nähdä miten…
27.3.2023
Tervetuloa maksuttomaan Rakentajan asiantuntijailtaan 20.4.2023. Tilaisuus järjestetään Kirkkonummen…
01.3.2023
Perustava uudistaa 1.3.2023 alkaen omaa organisaatiomallia. Projektipäällikkö hoitaa tulevaisuudessa…
30.1.2023
Perustava ottaa vastuun rakentamisen vaikeimmasta osuudesta. Huolehdimme kiinteään hintaan, että…