Voittajan on helppo hymyillä. Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä pokaalien kanssa.
Kuva: Petri Virkkunen / Duunitori​​​​​​​

UUTINEN

Vuoden rekrytoija 2021: Veikko Nissilä Perustava

Duunitorin järjestämässä Rekrygaalassa palkittiin vuoden parhaat rekrytointialan teot ja tekijät. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla palkinnot saivat vuoden 2021 ansioitunein rekrytoija, paras rekrytointikampanja, merkittävin rekrytointiteko ja rekrytointialan kehittäjä sekä Vuoden työnantajabrändi.


Rekrygaalan 2021 tuomaristo painotti valinnoissaan tuloksellisuutta, yhteiskuntavastuullisuutta, monimuotoisuutta sekä innovatiivisia ratkaisuja osaajapulasta kärsivillä aloilla. Noin puolessa välissä tapahtumaa tuomaristo valitsi Vuoden rekrytoijaksi Perustavan henkilöstöpäällikön Veikko Nissilän.

Kun aloitin Perustavalla, kysyin meidän toimitusjohtajalta, kuinka monta rekrytointia teemme vuodessa. Hän siinä hetken mietti, että ehkä kolmekymmentä rekrytointia vuodessa. Nyt olemme palkanneet jo 130 uutta osaajaa vuoteen”, Veikko Nissilä muisteli kiitospuheessaan.

Tuomaristo arvosti Perustavan tapaa toimia varsin kilpailulla rakennusalalla, josta on myös uutisoitu paljon negatiiviseen sävyyn mm. osaajapulaan liittyen. Perustavalla ei ole kuitenkaan haluttu jäädä tuleen makaamaan vaan aktiivisen markkinoinnin ja ihmisten kohtaamisten kautta oikeat tekijät on löydetty avoimiin työpaikkoihin. Tänä vuonna uusia palkkauksia on tehty 130 kappaletta.

Rekrygaalan tuomaristo vakuuttui Perustavan luvuista ja konkreettisista teoista kuluneen vuoden aikana. Lisäksi Veikko Nissilä sai kunniamaininnan eri sidosryhmien välisestä yhteistyöstä, johon kuuluvat oppilaitosyhteistyöt ja rekrytoivat koulutusohjelmat.

Veikon lisäksi Perustavalta tapahtumaan osallistui markkinointipäällikkö Valtteri Karjula. Omassa puheenvuorossa ja kertoi Perustavan tavasta tehdä rekrymarkkinointia ja kehui Veikon esimerkillistä työtä rekrytoinnin parissa.

”Olemme ymmärtäneet Perustavalla sen, että emme saa hakijoita vain sillä, että avaamme työpaikkailmoituksen. Jokaisen työntekijän löytäminen vaatii ihan hirveästi työtä. Veikko tekee todella paljon niin sanottua ’jalkatyötä’. Tänään hän voi olla Lappeenrannassa ja huomenna Jyväskylässä. Veikko näyttää sen, mitä rekrytoija oikeasti tekee: kohtaa ihmisiä.”

"Me haluamme Perustavalla rakentaa hyvää ja turvallista työpaikkaa. Huolehtimalla omista työntekijöistä onnistumme myös uusien rekrytoinnissa. Kiitos tuomaristolle tästä valinnasta! Emme olisi tähän koskaan uskoneet."
Kuva: Petri Virkkunen / Duunitori

>> Lue lisää Rekrygaalasta osoitteesta www.rekrygaala.fi
>> Katso Perustavan avoimet työpaikat

Lisätietoja:

Veikko Nissilä henkilöstöpäällikkö 040 548 7249
veikko.nissila@perustava.fi

Valtteri Karjula
markkinointipäällikkö
044 026 5166
valtteri.karjula@perustava.fi

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…