Villa Sahera

Espoon Henttaalle on nousemassa omakotitalo, joka kantaa nimeä Villa Sahera. Rakennuttaja Henri Haho kertoo kohteen olevan Suomen dokumentoiduin pientalotyömaa ja talon on määrä valmistua maaliskuussa 2021. Perustavan tekemien perustusten päälle Villa Sahera saa talopaketin Kannustalolta

Rakennuttaja Henri Haho tunsi Perustavan jo ennestään. Hän oli kuitenkin yllättynyt positiivisesti siitä kuinka nopeasti Perustava lopulta toteutti perustukset. Jo tarjouskilpailuvaiheessa Perustava oli tehnyt Hahoon vaikutuksen kokonaisratkaisullaan, joka otti huomioon kaikki perustamisvaiheessa vaadittavat asiat - aina tukimuureista lähtien. 

Hahon mielestä Perustavan kanssa oli vaivatonta käydä keskusteluja rakentamisen eri vaiheista ja aikatauluista. Keskusteluita käytiin niin työnjohdon kuin asentajien kanssa. Kiitosta Haholta saa myös Perustavan käyttämä L-mallin raudoitus, joka nopeutti paljon työmaan etenemistä. Kun sokkelit oli kasattu tontille, pian koitti valun aika.

Perustavan työnjälkeen voi olla tyytyväinen
 

Perustavan työn laatuun, yleiseen tontin siisteyteen ja niistä muodostuneeseen asiakaskokemukseen Haho on enemmän kuin tyytyväinen. Viikolla 35 Saheran työmaalla aloitetaan pystytys ja siihen asti tontilla olevat perustukset odottavat uusia työvaiheita. Lopuksi Haho haluaa suositella Perustavaa myös muille omakotitalorakentajille.

”Mielestäni rakennushankkeen yksi tärkeimpiä asioita on aikataulutus ja sovituissa asioissa pysyminen. Perustavan kanssa oli helppo sopia asioita ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Tällä kokemuksella annan arvosanaksi 10/10 ja kiitän kovasti kaikkia tällä työmaalla työskennelleitä!"

HENRI HAHO, RAKENNUTTAJA

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>