Juha Sirviö


Juha Sirviö rakennutti perheelleen omakotitalon Kuopion Julkulaan. Muuttovalmiin kodin toimittajaksi valikoitui Desing-Talo ja perustuksista huolehtimaan Perustava. Talo rakennettiin pehmeämaaperäiselle tontille, jolloin perustusten kunnollinen rakentaminen oli tärkeässä asemassa.

 

”Halusimme muuttovalmiin kodin siten, että se tulisi pääosin yhdeltä toimijalta maasta ylöspäin. Oman osuutemme halusimme mahdollisimman pieneksi. Valmiin talopaketin perustusten tekijäksi oli järkevää valita Design-Talon kumppanina toimiva Perustava, jolloin kokonaisuuden sai samasta paikasta. Yhdellä allekirjoituksella saimme koko paketin, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa avunkin olisi saanut samasta paikasta.

Perustusten rakentaminen suunnittelusta loppusiivoukseen oli Perustavan vastuulla. Neljä päivää kestäneen projektin aikana tontille tehtiin paalutukset, muotitus, valu ja ontelolaattojen asennus. Näin amatöörinä sanoisin, että kaikki valmistui hämmästyttävän nopeasti. Lisäksi työn jälki on ollut niin minun kuin ammattilaistenkin mielestä kiitettävää!”

"Yhdellä allekirjoituksella saimme koko paketin, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa avunkin olisi saanut samasta paikasta.”

JUHA SIRVIÖ, RAKENTAJA

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>