Kastelli EasyIN

Kastellin EasyIN –asumiskonsepti mahdollistaa mm. kaupungin läheisyyden sekä pientaloasumisen. Rakenteilla oleva Asunto Oy Espoon Myskimalva on hyvä esimerkki konseptista, jossa ensin korjauskelvottomaksi todetun ja myöhemmin puretun rivitalon paikalle nousee neljä rivitaloa. Näin ollen samalle tontille rakennetaan yhteensä 17 uutta kaksikerroksista asuntoa! 

Espoon Matinkylään on kuin huomaamatta rakentumassa Asunto Oy Espoon Myskimalva. Tuleviin asuntoihin Perustava on tähän hetkeen mennessä tehnyt kolmen paalutettavan rivitalon perustukset ja aloittanut viimeisen eli neljännen rivitalon sokkeleiden teon. Kolmesta perustuksesta poiketen, viimeisen rivitalon perustukset tehdään maanvaraisena ratkaisuna. Kastelli toimittaa sen päälle maanvaraisen laatan.

Perustusten lisäksi väestönsuoja

Tuoreeltaan otetusta lmakuvasta on hyvin nähtävissä Asunto Oy Espoon Myskimalvan tulevat asunnot. Kuvan yläkulmassa on juuri menossa valu ja kahdessa alemmassa rivitalossa on jo ontelolaatat asennettuna ja saumavalettuina. Tontin keskellä näkyy väestönsuojan perustukset vasemmalla ja oikealla tulevan varaston sokkelit. Kuvan alalaitaan eli tyhjälle alueelle nousee vielä viimeisen talon perustukset.

Keskelle tulevaan väestönsuojaan toteutetaan paikallavaluna seinät ja holvi. Lisäksi sen sisälle tehdään paikallavalettuna kantava paalulaatta. Kunkin talon etulaitaan tulee varastot ja takapihalle terassit, jotka näkyvät myös hyvin kohteen esitteessä. Asuntoihin on lisäksi tulossa oma sauna jokaiseen. Perustavan puolelta työmaata on hoitanut Espoon yksikön työnjohtaja Markus Ahola ja hänen "aisaparina" on ollut työmaasta vastaava Kastellin EasyIN:in työmaapäällikkö Juha Jehkonen.

Aikataulutus ja yhteistyö urakoitsijoiden välillä onnistumisen takeena

Kysyttäessä työmaapäällikkö Jehkoselta ja työnjohtaja Aholalta tuoreita tunnelmia Asunto Oy Espoon Myskimalvan työmaalta, molemmat kertovat asioiden sujuneen suunnitelmien mukaan. Tontilla on ehtinyt työskentelemään useita eri urakoitsijoita ja tästä Ahola antaa hyvän esimerkin.

"Olemme maanrakentajan kanssa olleet paljon samaan aikaan tontilla ja todella hyvin sumplittu yhdessä aikataulut niin, että jokainen mahtuu tekemään omat hommat. Kaikki täällä työskennelleet ovat olleet yhteistyökykyisiä ja kenellekään ei ole sattunut mitään yllätyksiä."

Jos Perustavalta oltiin tyytyväisiä työmaan yleiseen toimivuuteen sekä Kastellin tapaan toimia, myös EasyIN työmaapäällikkö Jehkonen jakaa kiitosta Perustavan suuntaan.

"Tärkeintähän on meidänkin näkökulmasta, että asiat sujuvat aikataulussa ja suunnitellusti. Perustavan asentajat ovat osoittautuneet ripeiksi ja asiallisiksi, ja Perustavalla on ollut hyvin laittaa resursseja tälle työmaalle. Eikös se niin ole, että silloin kun ei tarvitse mihinkään puuttua niin asiat menee niinkuin on sovittu. Perustavan työnjohdon kanssa on ollut helppoa työskennellä."

Näiden positiivisten saatesanojen myötä Perustava toivottaakin Asunto Oy Espoon Myskimalvalle onnistuneita loppuhetkiä. Tulevat asukkaat pääsevät muuttamaan hyvien palveluiden läheisyyteen, mutta samalla omaan rauhaan KastellinEasyINin ja Perustavan mahdollistamana.

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>