Kiiruna Talot

"Minulla on henkilökohtainen suhde Perustavaan monen vuoden takaa. Vuonna 2007 olin toisen talovalmistajan leivissä, kun Perustavan nelikko eli Markku, Lare, Tumppi ja Jussi tulivat neuvottelemaan ensimmäisestä vuosisopimuksestaan silloiselle työnantajalleni", Kiiruna Talojen myyntijohtaja Pentti Sutinen kertoo.  

 

Niihin aikoihin Perustava teki myös timpurin töitä. Kokeilu tosin osoittautui hetkelliseksi.  

"Soitin Markulle ja sanoin, että olisi seuraava talo pystytystä vailla. Markku totesi, että kyllä meillä nyt olisi tarkoitus keskittyä perustuksiin, mielellään tultaisiin neuvottelemaan perustusurakoinnista teidän kanssa."

”Hinta-laatusuhde kohdallaan” 

Kiiruna Talot toimii ympäri Suomen – niin kuin Perustavakin. Kaikki Kiiruna Talojen perustussuunnitelmat tulevat Perustavalta, osa perustuksista tehdään kuitenkin itse.  

"Meillä on toimintaa myös Ruotsin puolella. Siellä meidän omat miehet hoitavat valun Perustavan tekemien suunnitelmien pohjalta."

"Henkilökohtaiset suhteet vaikuttavat tietenkin aina kaikkeen, mutta olen saanut Perustavalta aina huippuluokan palvelua."

Sutinen kehuu hinta-laatusuhteen olevan Perustavalla kohdallaan.  

"Olemme saaneet hyvää palvelua ja kokeneet Perustavan meille tärkeäksi yhteistyökumppaniksi. Olemme tehneet yhdessä kehitystyötä suunnitellen erilaisia perustusratkaisuja niin paalutettaviin kohteisiin kuin kantavillekin maille. Pääasiassa kyse on ollut pienistä, mutta tärkeistä detaljeista."

Perustava tekee Kiiruna Taloilla töitä myös asiakasrajapinnassa. Sutinen kertoo sen olevan suuri apu.  

"Perustavan työnjohto on yhteydessä meidän asiakkaaseen siinä vaiheessa, kun maansiirtotyöt on käynnissä. He sovittelevat asiakkaan kanssa perustusaikataulut yksiin. Avoin politiikka asiakkaan suhteen mahdollistaa sen, ettei kaiken informaation tarvitse kulkea meidän kautta."

Onnistuneet rekrytoinnit Perustavan menestyksen taustalla 

"Henkilökohtaiset suhteet vaikuttavat tietenkin aina kaikkeen, mutta olen saanut Perustavalta aina huippuluokan palvelua."

Menestyvän yrityksen taustalla on Sutisen arvion mukaan onnistuneet rekrytoinnit. 

"Perustavalla on saatu oikeita työntekijöitä oikeisiin ruutuihin."

PENTTI SUTINEN, TOIMITUSJOHTAJA