Rakennusliike Libelli Oy

Rakennusliike Libelli Oy on erikoistunut urakointi- ja rakentamispalveluihin. Yritys tilaa perustusten erikoisosaamista Perustavalta. 


Libelli pystyttää Kannustalojen talopaketteja avaimet käteen -periaatteella. Perustusten erikoisosaamista tilataan Perustavalta. 

”Meidän olisi mahdollista rakentaa perustukset itse, mutta arvostamme erikoisosaamiseen keskittymistä. Se näkyy korkeana laatuna rakennuksen kaikissa osissa. Meidän paras osaamisalueemme on puurakentaminen, joten keskitymme itse siihen. 

Ammattirakentajana arvostamme korkean laadun lisäksi helppoutta yhteistyökumppanin kanssa toimimisessa. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua ja haluamme myös saada sitä. Perustavan kanssa voimme luottaa siihen, että homma hoituu alusta loppuun saakka helposti. Paras ja tärkein asia yhteistyössämme on se, että perustukset ilmestyvät tontille ajallaan.”

"Perustavan kanssa voimme luottaa siihen, että homma hoituu alusta loppuun saakka helposti. Paras ja tärkein asia yhteistyössämme on se, että perustukset ilmestyvät tontille ajallaan.”

Petri Noponen, toimitusjohtaja