• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Perustava – Helpoin tapa perustaa koti!

Perustukset eri kokoisiin hankkeisiin: pientalot, aluerakentaminen ja suurkohteet. Maarakennus osana perustustoimitusta Etelä-Suomen alueella.

Pyydä tarjous >>

Löydä yhteystiedot >>

Tilaa Rakentajan vinkit -uutiskirje >>

Jokainen rakennus tarvitsee perustukset, olipa kyseessä sitten omakotitalo, kerrostalo, halli tai mikä tahansa kiinteistö.

Kotitaloudet | Ammattilaiset

Perustava suunnittelee, valmistaa ja asentaa betoniperustuksia, tukimuureja, kellareita ja väestönsuojia.

Yritysesittely >>

Perustavan referenssit

"Isäni kautta sain tietää Perustavasta ja hän on käyttänyt Perustavaa omissa rakennushankkeissa. Sitä kautta luotin, että Perustavalla homma hoituu ja kun myyjän kanssa käytiin tarjousta läpi, homma oli aikalailla selvä."

Iikka Kangasniemi, yksityisrakentaja

Kangasniemen koti >>

"Perustavan asentajat ovat osoittautuneet ripeiksi ja asiallisiksi, ja Perustavalla on ollut hyvin laittaa resursseja tälle työmaalle. Eikös se niin ole, että silloin kun ei tarvitse mihinkään puuttua niin asiat menee niinkuin on sovittu. Perustavan työnjohdon kanssa on ollut helppoa työskennellä."

Juha Jehkonen, työmaapäällikkö, Kastelli EasyIN

Kastellin EasyIN >>

"Siihen nähden, että minä en ymmärrä rakentamisesta oikeastaan yhtään mitään, niin Perustavan kanssa on ollut helppoa. Perustavalla on ollut kärsivällisiä ihmisiä, jotka ovat kädestä pitäen selittäneet, että mitä tehdään ja miksi asiat tehdään niin kuin ne tehdään."

Miikka Hujanen, yksityisrakentaja

Hujasen koti >>

"Saimme Perustavalta laadukkaat ja mittatarkat kivet. Betonielementtien asentajat ovat viestineet, että niiden asentamisessa ei ole ollut mitään ongelmia ja toimitukset ovat kulkeneet ajallaan."

Eemeli Laitinen, työmaapäällikkö, Siklatilat

Siklatilat Järvenpää >>

 "Minulla oli mielikuva, että betonielementit ovat kalliita, mutta vaikka loppuhinta ei ollutkaan vaihtoehdoista edullisin, kilpailukyky muodostui Perustavan tarjoamasta kokonaisuudesta sekä järkevistä ratkaisuista."

Matti Grönqvist, arkkitehti

Karlux Oy halli >>

"Monelle rakentajalle on haasteellista löytää sopivat kumppanit ja oikeat tekijät. Perustava jätti kyllä minulle oikein positiivisen kuvan toiminnastaan."

Timo Äkräs, rakennuttaja

Äkräksen Honka Lux huvila >>

"Tohdin sen pesäpallomiehenä sanoa ääneen, että kun huomasin Perustavan tuovan Ykköspesikseen kultakypärät, oma kiinnostukseni Perustavaa kohtaan heräsi."

Juha Kalajanniska, yksityisrakentaja

Kalajanniskan vapaa-ajan asunto >>

Asiakkaitamme ovat ammattirakentajat, rakennusliikkeet, talotehtaat ja aivan tavalliset kotitaloudet.

Rakentajan vinkit - blogi

#
Lue lisää
Perustava Nollakorko auttaa oman kodin rakentajaa ratkaisevalla tavalla
Kokonaispalvelu pitää sisällään kaiken talon ja pihan alle tarvittavan. Uutta konseptia tarjotaan alkuun Etelä-Suomen rakentajille.
#
Lue lisää
Rakennusoikeus tontilla on tontin arvon mitta
Rakennusoikeus tontilla kannattaa yleensä hyödyntää täysimääräisesti erityisesti pääkaupunkiseudulla. Jokaisella neliöllä on arvonsa.
#
Lue lisää
Paalutus huolestuttaa rakentajaa usein tarpeettomasti
Paalutus on varsin tavanomainen toimenpide pehmeän maan omakotitonteilla. Se voidaan tehdä myös talvella ja jopa päivässä

Ammattilaisen palsta - blogi

#
Lue lisää
Väestönsuojan rakentaminen betonielementeistä
Tässä videoblogissa perehdytään väestönsuojan rakentamiseen betonielementeistä sekä käydään tutustumassa rakenteilla olevaan liikuntahallin…

Uutiset

#
Lue lisää
Kuka kantaa Perustavan kultakypärää juhannuksen jälkeen?
Ykköspesis jatkuu ja Asuntomessut lähenevät! Heinäkuu tarkoittaa helteitä pelikentille ja rakennustyömaille. Tässä Perustavan kultakypärätilastot…
#
Lue lisää
Voita Perustavan kultakypärä Ykköspesiksen runkosarjan päätteeksi!
Suomen Pesäpalloliitto ry ja Perustava järjestävät arvonnan, jonka pääpalkintona on Ykköspesiksen miesten ja naisten sarjassa käytetty virallinen…
#
Lue lisää
Perustavan kultakypärä parhaiden pelaajien päässä
Valtakunnallisen Ykköspesiksen sarjakausi alkoi toukokuussa sekä naisilla että miehillä. Tässä listaus eniten Perustavan kultakypärää kantaneista…