hirsitalon rakentaminen hirsitalon perustukset

PERUSTAVA  |  AMMATTILAISTEN PALSTA

Hyvää yrittäjän päivää!

Perustava lähettää terveiset kaikille suomalaisille kanssayrittäjille ja toivottaa yli 360 000 yrittäjälle ympäri Suomen hyvää yrittäjän päivää. Haastavankin markkinatilanteen keskelle haluamme pitää töissä edelleen hauskaa ja huolehtia itsestämme sekä työkavereistamme. Me Perustavalla olemme perustamassa Suomea, kirjaimellisesti.


Me Perustavalla juhlimme yrittäjän päivää työn merkeissä. Juuri tänään olemme kiitollisia kaikille asiakkaillemme, jotka jo vuodesta 2007 olette luottaneet Perustavaan!

Olette mahdollistaneet meidän matkan pienestä paikallisesta neljän miehen firmasta valtakunnalliseksi Suomen johtavaksi pohja-ja perustustoimijaksi. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 73 miljoonaa euroa.

Te asiakkaat olette mahdollistaneet sen, että voimme tänään tarjota työpaikan noin 300 henkilölle sekä työllistää ison joukon yhteistyökumppaneitamme. Tänään olemme vakavarainen ja luotettava kumppani, joka mahdollistaa niin suuremmat, kuin pienemmätkin rakennushankkeet.

Meille jokainen rakennushanke on merkittävä. Me olemme perustamassa Suomea, kirjaimellisesti. Perustamme koteja, työpaikkoja, toimitiloja, teollisuushankkeita tai vaikkapa kesämökkejä. Noin 35 000 rakennusta seisoo tälläkin hetkellä Perustavan ”kivijalan” päällä. Olemme jokaisesta tehdystä rakennuksesta ylpeitä sillä jokaisella niistä on oma tarkoituksensa, tarinansa ja tulevaisuutensa.

Tänään, yrittäjän päivänä toivomme kaikille yrittäjille tsemppiä arkeen ja pitkäjänteisyyttä tekemiseen. Välillä on myötätuulta, välillä vaikeampia aikoja, mutta oikealla osaamisella, asenteella ja rohkeudella sekä pitämällä hyvää huolta asiakkaista, pärjäämme nyt ja jatkossakin.

Lahdessa 5.9.2023
Perustavalaiset

Lisätietoa rakentamisesta
#
Perustavan elementtitehdas – Betoninlujaa osaamista jo vuodesta 1994
16.4.2024 klo 15.00
Lammilla, Hämeenlinnan koilliskulmalla valmistetut betonituotteet tunnetaan laadustaan. Täällä sijaitsee myös Perustavan betonielementtitehdas, jonka viime…
Lue lisää
#
Perustava perustamassa puurakenteista kerrostalokorttelia Helsingin Pohjois-Pasilaan
6.9.2023 klo 12.00
JVR-Rakenne Oy urakoi Helsingin Postipuistoon puista kerrostalokorttelia ja valmistaa CLT-tilaelementit omalla Kauhajoen tehtaalla. Asuntomoduulit asennetaan…
Lue lisää
#
Hyvää yrittäjän päivää!
5.9.2023 klo 10.00
Perustava lähettää terveiset kaikille suomalaisille kanssayrittäjille ja toivottaa yli 360 000 yrittäjälle ympäri Suomen hyvää yrittäjän päivää.
Lue lisää
#
Perustava eKivi täyttää määräykset ja ylittää suositukset
2.6.2023 klo 9.00
Uuden (RIL 107) suosituksen mukaan perusmuurin lämmöneriste on asennettava siten, ettei rakenteeseen synny haitallisia kylmäsiltoja.
Lue lisää
#
Oman talon rakentaminen vuonna 2023 – mistä aloittaa, mitä tehdä ja missä vaiheessa?
2.5.2023 klo 14.00
Perustavan rakentajaillassa talotoimittajat ja kumppanit pääsivät kertomaan pientalorakentamisesta laaja-alaisesti.
Lue lisää

PERUSTAVA NOLLAKORKO

Uusi koti. Ilman burnoutia. 


Suunnitteletko uuden kodin rakentamista? Haluatko hankkeen johtamisen sijaan käyttää vapaa-aikasi perheeseen, harrastuksiin ja rentoutumiseen kuin projektin vetämiseen ja aikatauluttamiseen?

Perustava Nollakorko on suunniteltu sinulle, joka haluat rakentaa tulevan kotisi mahdollisimman vaivattomasti.

Hyödyt Nollakorko-palvelusta siten, että voit keskittyä työhön ja nauttia laadukkasta arjesta myös rakentamisen aikana. Tarvitset vain tontin ja talon, hoidamme kaiken muun. Suunnittelujen ja toteutusten lisäksi vastaamme viranomai­syhteistyöstä sekä tarvittavista luvista.


Lue lisää:

https://nollakorko.perustava.fi
 

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>