Sponsorointi

 

Perustava sponsoroi urheilijoita, urheiluseuroja, yhteisöjä, järjestöjä ja muita toimijoita ympäri Suomen. Sponsoroinnin yhtenä tarkoituksena on tuoda todeksi Perustavan arvoja muillekin kuin omille työntekijöille ja kannustaa kaikkia ihmisiä tasapuolisesti meille tärkeiden asioiden pariin; liikuntaan, oma-aloitteisuuteen tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Perustava on toiminut vuodesta 2008 saakka kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän pääyhteistyökumppanina. Tällä hetkellä yhteinen matka jatkuu ainakin Pariisin olympialaisiin eli kauteen 2024. Myös Orimattilasta kotoisin oleva Orimattilan Jymy ja sen koripallojaosto on Perustavan yhteistyökumppani vuoteen 2024 saakka. Päijät-Hämeestä Perustava kulkee myös F-liigaa pelaavan LASB:in matkassa. Joukkueen hyökkääjä Jesse Arola on Perustavan kummipelaaja.

Kesällä 2022 Perustava ja Pesäpalloliitto sopivat uudesta valtakunnallisesta kumppanuudesta, jonka mukaan Ykköspesiksen naisten ja miesten otteluissa Perustavan-kultakypärää kantaa viime ottelussa parhaaksi palkittu pelaaja. Tämän lisäksi Perustava tukee Seinäjoen Maila-Jussien T09 joukkuetta. Etelä-Pohjanmaalta myös Alavuden Peli-Veikot jääkiekkojaosto on Perustavan sponsoroima.

Rahallisen tuen lisäksi Perustava on ollut mukana auttamassa erilaisia yhteisöjä talkoilla ja lahjoituksilla. Esimerkkinä käyköön Seinäjoen uusi skeittiparkki, johon Perustava lahjoitti yksiköstään jääneet ylijäämäraudat ja muotit. Toisena hyvänä esimerkkinä kerrottakoon Haukkasalon uusi padel-areena. Perustava toteutti talkoilla padelkentän alle perustukset ja samalla kenttä vihittiin "Perustava Padel Areenaksi".