Sponsorointi

 

Perustava sponsoroi vuosittain yksittäisiä urheilijoita, urheiluseuroja, yhteisöjä, järjestöjä ja muita toimijoita. Sponsoroinnin yhtenä tarkoituksena on tuoda todeksi Perustavan arvoja muillekin kuin omille työntekijöille ja kannustaa ihmisiä meille tärkeiden asioiden pariin, kuten vaikkapa liikuntaan tai oma-aloitteisuuteen. Perustava toimii esimerkiksi kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän pääyhteistyökumppanina. Lisäksi trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummela on kuulunut Perustavan pitkäaikaisiin sponsoroitaviin, Lahden Pelicansia unohtamatta.

Yrityksen alkuaikoina Perustavan yhtenä sponsoroinnin kulmakivenä on ollut paikallisuus. Luonnollisesti monet sponsoroitavista tahoista ovat Orimattilasta lähtöisin, mistä myös Perustavan tarina on saanut alkunsa. Perustavalla on ollut aina juuret Päijät-Hämeessä ja sitä haluamme jatkossakin vaalia mm. sponsoroinnin kautta.

Perustavan laajentuessa ja toimiessa ympäri Suomen, saamme vuosittain kasvavissa määrin yhteistyöpyyntöjä, jotka tulevat mm. kaupungeista ja kunnista, missä Perustavalla on yksikkö ja toimintaa. Tänä päivänä emme valitettavasti pysty lähtemään enää kaikkiiin toimintoihin ja pyyntöihin mukaan. Olemassa olomme perustuu kuitenkin pitkälti betoniperustusten ja -runkojen toteuttamiseen.

Perustavan sponsoroinnista vastaa markkinointi yhdessä yksikönpäälliköiden kanssa. Voit siis jättää oman sponsorointihakemuksen meille täältä ja samalla perustella miksi juuri te olisitte sopiva kohde sponsoroitavaksi. Kannattaa myös esittää mahdollisimman avoimesti millaista näkyvyyttä tai jotain muuta konkreettista pystytte Perustavalle tarjoamaan.

Lisäksi sponsoroimme vuonna 2020-2021:


Lisätietoja antaa

Markkinointipäällikkö Valtteri Karjula

valtteri.karjula@perustava.fi / 0440265166

Perustava Oy:n yritysesittelyyn pääset tästä.