Sponsorointi

 

Perustava sponsoroi yksittäisiä urheilijoita, urheiluseuroja, yhteisöjä, järjestöjä ja muita toimijoita ympäri Suomen. Sponsoroinnin yhtenä tarkoituksena on tuoda todeksi Perustavan arvoja muillekin kuin omille työntekijöille ja kannustaa kaikkia ihmisiä tasapuolisesti meille tärkeiden asioiden pariin; liikuntaan, oma-aloitteisuuteen tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Vuonna 2021 Perustava toimii kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän pääyhteistyökumppanina. Kristiinan kanssa olemme kulkeneet yhdessä vuodesta 2008 saakka. Lisäksi trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummela on kuulunut Perustavan pitkäaikaisiin sponsoroitaviin. Talven aikana Perustava on ollut myös lahtelaisten Lahden Pelicansin ja LASB:in matkassa. Viimeisin sopimus on tehty Suomen kuurojen urheiluliiton kanssa.

Yrityksen alkuajoista lähtien Perustavan yhtenä sponsoroinnin kulmakivenä on ollut paikallisuus. Luonnollisesti monet sponsoroitavista tahoista ovat Orimattilasta tai Lahdesta lähtöisin, mistä myös Perustavan tarina on saanut alkunsa. Perustavalla on ollut aina juuret Päijät-Hämeessä ja sitä haluamme jatkossakin vaalia mm. sponsoroinnin kautta.

Perustavan laajentumisen yhteydessä olemme saaneet kasvavissa määrin yhteistyöpyyntöjä, jotka tulevat mm. kaupungeista ja kunnista, missä Perustavalla on yksikkö ja toimintaa. Olemassa olomme kuitenkin perustuu kuitenkin pitkälti betoniperustusten ja -runkojen toteuttamiseen, joten emme valitettavasti pysty lähtemään enää kaikkiiin toimintoihin ja pyyntöihin mukaan.

Jos kuitenkin päätät hakea sponsorointiapua Perustavalta, hakemuksen voi jättää täältä. Hakemuksessa kannattaa tuoda avoimesti ilmi miksi juuri te olisitte sopiva kohde sponsoroitavaksi ja millaista näkyvyyttä tai jotain muuta konkreettista pystytte Perustavalle tarjoamaan. Samoin voitte avoimesti kertoa millaista vastalahjaa olette meiltä haluamassa.
 

Pyrimme vastaamaan jokaiseen pyyntöön!

Lisätietoja antaa

Markkinointipäällikkö Valtteri Karjula

valtteri.karjula@perustava.fi / 0440265166

Perustava Oy:n yritysesittelyyn pääset tästä.