Sponsorointi

 

Perustava sponsoroi yksittäisiä urheilijoita, urheiluseuroja, yhteisöjä, järjestöjä ja muita toimijoita ympäri Suomen. Sponsoroinnin yhtenä tarkoituksena on tuoda todeksi Perustavan arvoja muillekin kuin omille työntekijöille ja kannustaa kaikkia ihmisiä tasapuolisesti meille tärkeiden asioiden pariin; liikuntaan, oma-aloitteisuuteen tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Perustava on toiminut vuodesta 2008 saakka kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän pääyhteistyökumppanina. Kesällä 2022 Perustava ja Pesäpalloliitto sopivat kumppanuudesta, jossa jokaisessa Ykköspesiksen naisten ja miesten otteluissa Perustavan-kultakypärää kantaa viime ottelussa parhaaksi palkittu pelaaja. 

Perustavan laajentumisen yhteydessä olemme saaneet kasvavissa määrin yhteistyöpyyntöjä, jotka tulevat mm. kaupungeista ja kunnista, missä Perustavalla on yksikkö ja toimintaa. Olemassa olomme kuitenkin perustuu kuitenkin pitkälti betoniperustusten toteuttamiseen, joten emme valitettavasti pysty lähtemään enää kaikkiiin toimintoihin ja pyyntöihin mukaan.

Jos kuitenkin päätät hakea sponsorointiapua Perustavalta, hakemuksen voi jättää täältä. Hakemuksessa kannattaa tuoda avoimesti ilmi miksi juuri te olisitte sopiva kohde sponsoroitavaksi ja millaista näkyvyyttä tai jotain muuta konkreettista pystytte Perustavalle tarjoamaan. Samoin voitte avoimesti kertoa millaista vastalahjaa tai tukea olette meiltä haluamassa.
 

Lisätietoja antaa

Markkinointipäällikkö Valtteri Karjula

valtteri.karjula@perustava.fi / 0440265166