• slide
  • slide
  • slide
  • slide

Elämän kestäviä kiviä

Perustava tarjoaa rakennushankkeesi pohja- ja perustustyöt ympäri vuoden, ympäri Suomen ja yli 35 000 toteutetun perustuksen kokemuksella.


Tarvitsetko apua Perustavan palveluissa tai rakentamisessa?

Kysy Sami Sokkelilta  >>

"Rakennustyö on aina iso asia, mutta pohjatyöt ja perustukset määrittävät muiden töiden onnistumisen.  Suosittelen kokonaisvaltaista hankintaa perustusten ja maanrakennustöiden suhteen."

Huvila Kivitasku >>

"Meillä on keskenämme tutut tavat ja Perustavan kanssa toiminta sujuu loppuasiakkaiden parhaaksi parhaalla mahdollisella tavalla. "

As Oy Hämeenlinnan Brahenkatu 20 >>

"Se, että ymmärsimme ottaa kokonaisurakan maatöistä ja perustuksista pelkästään Perustavalta, on tuonut valtavasti synergiaa ja joustavuutta tähän koko hankkeeseen ja sen sujuvuuteen.

Ritalan perhe >>

 "Minulla oli mielikuva, että betonielementit ovat kalliita, mutta vaikka loppuhinta ei ollutkaan vaihtoehdoista edullisin, kilpailukyky muodostui Perustavan tarjoamasta kokonaisuudesta sekä järkevistä ratkaisuista."

Karlux Oy halli >>

Rakentajan vinkit - blogi

#
Lue lisää
Perustava mukana Pytinkimessuilla 5.-6.4.2024
Seinäjoki Areenalla järjestettävät Pytinkimessut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma.
#
Lue lisää
Kustannustehokkaat perustukset tontille kuin tontille
Perustavan vakioidut perustusratkaisut suunnitellaan maaperän mukaisesti. Toimitus kattaa aina suunnittelun, asennuksen ja työnjohdon.
#
Lue lisää
Perustava mukana Vantaan OMAKOTI-messuilla 27.‒29.10.2023
Rakentaja.fi:n järjestämät OMAKOTI-messut pidetään jo 27. kerran Vantaan Myyrmäessä. Perustavan osasto löytyy pääkäytävältä numerolla G31!

Ammattilaisen palsta - blogi

#
Lue lisää
Perustavan elementtitehdas – Betoninlujaa osaamista jo vuodesta 1994
Lammilla, Hämeenlinnan koilliskulmalla valmistetut betonituotteet tunnetaan laadustaan. Täällä sijaitsee myös Perustavan betonielementtitehdas, jonka…
#
Lue lisää
Perustava perustamassa puurakenteista kerrostalokorttelia Helsingin Pohjois-Pasilaan
JVR-Rakenne Oy urakoi Helsingin Postipuistoon puista kerrostalokorttelia ja valmistaa CLT-tilaelementit omalla Kauhajoen tehtaalla. Asuntomoduulit…
#
Lue lisää
Hyvää yrittäjän päivää!
Perustava lähettää terveiset kaikille suomalaisille kanssayrittäjille ja toivottaa yli 360 000 yrittäjälle ympäri Suomen hyvää yrittäjän päivää.

Uutiset

#
Lue lisää
Perustava jatkaa teollisuuden perustusurakointia Äänekoskella
Perustava Oy ja infrarakentaja Louhintahiekka Oy ovat sopineet Metsä Groupin tehdasalueelle rakennettavan putkisillan perustusurakasta. Louhintahiekka…
#
Lue lisää
Perustavan asiakastyytyväisyys huipussaan – NPS 67
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen. Alkuvuonna Perustavan NPS luku oli 67.
#
Lue lisää
Perustava podcast-vieraana: "Miten aloittaa rakentaminen ekologisemmin?"
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele jakso ilmaiseksi Suplasta!