UUTINEN

Juha Aaltonen aloittaa Perustavan myyjänä Vaasassa

Perustavan Seinäjoen yksikkö saa naapuriin Pohjanmaalle lisäkäsiä omaan myyntiin. Juha Aaltonen aloittaa myyjänä Vaasan alueella 21.9.2020 alkaen ja tulevan syksyn aikana Vaasaan on tarkoituksena rakentaa Juhalle oma fyysinen toimipiste. Juhan tulon myötä pystymme palvelemaan entistä paikallisemmin Pohjanmaalla kaikkia kotitalouksia ja ammattirakentajia.


Yli kaksikymmentä vuotta rakennusalan valvonnassa työskennellyt Juha Aaltonen on entuudestaan tuttu nimi Perustavalle. Niin Seinäjoella kuin Vaasassa Juha on ollut tasaisin väliajoin valvomassa niitä kohteita, mihin Perustava on toteuttanut perustukset. Kuluvan vuoden heinäkuussa Juha oli huomannut Perustavan avoimista työpaikoista Vaasan myyjän rekryilmoituksen. Tähän tilaisuuteen hän päätti tarttua. 


”Minulla oli vielä keväällä aikomuksena lähteä viemään omaa yritystä ja rakennusvalvontaa vähän pidemmälle, mutta kun tuli koronaa ja vähän muuta tähän kevääseen ja tämä Perustavan paikka aukesi niin päätin laittaa omat touhut holdiin. Sitä paitsi kiinnostus pienempää rakentamista kohtaan oli lisääntynyt tehdessäni projektimyynnin töitä valvonnan lisäksi. Perustusmyyjänä pääsen palvelemaan yksittäisiä rakentajia ja rakennusliikkeitä ja samalla miettimään juuri heille parhaita ratkaisuja. ” 


Työuran alkuaikoina Juha työskenteli rakennusliikkeessä työmaamestarina ja laskijana. Tämän jälkeen hän teki omia urakoita rakennusalalla ja 2000-luvun alun jälkeen suuntautui projektimyyntiin Lumonille. Myyntitöissä vierähti seuraavat vuodet ja Lumonin lisäksi Juha on ehtinyt olemaan myös myyntipäällikkönä Koneella ja Schindlerillä. Kysyttäessä oliko Juha sitten "ehta pohojalaanen", mies paljasti olleensa Turusta kotoisin, mutta muuttaneensa Pohjanmaalle 2000-luvun alussa.

"Nykyään alan olemaan jo kyllä aika pohjalainen. Monesti kysytään osaanko ruotsin kieltä kun Vaasassa ollaan, mutta Vaasassa pärjään hyvin suomellakin. Sitä paitsi kun puhun ruotsia niin asiakas vaihtaa monesti suomeksi. Mielummin näkisin sen paikallisuuden ja täällä asumisen olevan se ykkösjuttu. Ja kun on jo pidempään täällä asunut ja työskennellyt. Vaasassa olen jostain kumman syystä kulkenut töissä koko ikäni ja rakennusliikkeet täällä ovat hyvinkin tuttuja."

Innostuneena rakentajia auttamaan

Myynnin parissa Juha on tottunut toimimaan suositusten ja suositteluiden kautta sekä sähköisiä työkaluja hyväksikäyttäen. Myyntityö luonnollisesti vaatii jalkautumista ja aktiivista otetta, mutta perustuksia tarjotessa Juha haluaa sinkoilun sijaan sitoutua noudattamaan valittua tuotestrategiaa. On kaikkien etu keskittyä tarjoamaan asiakkaille juuri sellaisia perustusratkaisuja, joita myös Perustavalla osataan parhaiten tehdä. Loppuviimein isot ja pienet työmaat tehdään Juhan mukaan samalla tavalla;  molemmat aloitetaan kulmasta.

"Olen kyllä erittäin innoissaan tästä alkavasta pestistä, ja lähden mielelläni asiakkaiden tontille katsomaan millaista rakennusta sinne on nousemassa ja miten Perustava voi kussakin hankkeessa olla avuksi. Naapurissa touhuava Seinäjoen yksikkö on täynnä pätevää porukkaa ja eiköhän he auta vähän vanhempaakin kulkijaa pääsemään alkuun uudessa hommassa. Olen aina arvostanut Perustavan asiakaslähtöisyyttä ja sitä, että täällä vastataan päivämäärällä koska. Yksittäistä asiakasta, kuten kotitalouksia tai ammattilaisia kiinnostaa kuulla, koska juuri hänen perustukset tullaan tekemään ja sitä viestiä lähden nyt asiakkaille kertomaan."

Toivotamme Juhalle runsasta menestystä uuteen tehtävään sekä tulevaan Vaasan valloitukseen!


Lisätiedot

Sami Antila
Yksikönpäällikkö
040 753 5837
sami.antila@perustava.fi

Veikko Nissilä
Henkilöstöpäällikkö
040 548 7249
veikko.nissila@perustava.fi


Lisätietoa rakentamisesta

Maaperätutkimus ja maarakennustyöt – Ota nämä huomioon talon rakentamista suunnitellessa

Talon suunnittelu – vältä nämä yleiset virheet

Talon perustukset - Mistä perustusten hinta koostuu?

Talon rakentaminen - 10 askelta omaan kotiin >>

Talon rakentaminen - Mitä ovat hyvän tontin tunnusmerkit ja mistä aloittaa hankkeen suunnitttelu? >>

Kaikki lähtee perustuksista >>

Tulevaisuuden asuminen - Katso video ASTA 2020 -Messuilta Tampereelta >>

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>

 


Kaipaatko apua hankkeessasi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

PERUSTAVA

Perustava on enemmän kuin pelkkä perustusurakoitsija. Me palvelemme koko maan laajuisesti rakennusliikkeitä, talotoimittajia ja yksityisiä rakennuttajia kumppanuusperiaatteella — geopalveluista aina runkotoimituksiin asti. Mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat rakenteet — rakennuspaikan ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden —, joilla varmistamme kustannussäästöt.

Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Valamme väestönsuojat ja toteutamme tukimuurit. Kellarit ja muut betonirungot valmistamme omalla elementtitehtaalla Lammilla.

Meiltä saat 

  • Perustus- ja päärakennesuunnittelun osana perustustoimitusta

  • Betoniperustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin ja toimitiloihin

  • Tukimuurit, väestönsuojat, ja betonirungot joko elementteinä tai paikallavaluna

  • Geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut Etelä- ja Keski-Suomessa

  • Infrapalvelut eli maarakennustyöt kokonaisurakkana Lahdesta Helsinkiin.

Uusimmat uutiset

05.5.2023
Perustava tarjoaa maaperätutkimuksia tavallista edullisemmalla hinnalla uusille asuinalueille. Käytä…
17.4.2023
Perustava järjestää kumppanien kanssa maksuttoman rakentajaillan pk-seudun pientalorakentajille.…
12.4.2023
Perustava toteutti vuonna 2022 yli 5000 perustusta ympäri Suomen. Nyt me haluamme nähdä miten…
27.3.2023
Tervetuloa maksuttomaan Rakentajan asiantuntijailtaan 20.4.2023. Tilaisuus järjestetään Kirkkonummen…
01.3.2023
Perustava uudistaa 1.3.2023 alkaen omaa organisaatiomallia. Projektipäällikkö hoitaa tulevaisuudessa…
30.1.2023
Perustava ottaa vastuun rakentamisen vaikeimmasta osuudesta. Huolehdimme kiinteään hintaan, että…