ESPOO, MÄNTSÄLÄ, TAMPERE, TURKU JA VANTAA

Haemme Perustavan kasvavaan joukkoon

Rakennesuunnittelijoita


Oletko sinä alan ammattilainen tai rakennesuunnittelusta kiinnostunut 3.–4. vuoden insinööriopiskelija, jolla on jo jonkin verran kokemusta suunnittelusta tai ainakin intohimo oppia alan ammattilaiseksi? Meillä on töitä sinulle! Työskentelypaikkakuntasi voi olla Espoo, Mäntsälä, Tampere, Turku tai Vantaa.


Odotamme sinulta käynnissä olevaa alan koulutusta (RI AMK/RI/DI) sekä työkokemusta rakennusalan tehtävistä. Alkuvaiheessa työ on pienempien kohteiden perustussuunnittelua, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös suurempien betonielementtikohteiden suunnitteluun.

Arvostamme sinussa kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, ahkeraa asennetta työntekoon sekä halua kehittyä työssäsi. Kokemus eri mitoitus- ja laskenta­ohjelmista sekä rakennuskohteiden rakenne­suunnittelukokemus katsotaan sinulle eduksi. Jos haluat olla mukana mielenkiintoisissa hankkeissa Suomen suurimmalla perustusurakoitsijalla, tämä voi olla sinun paikkasi.

Tarjoamme innostavan kokoaikatyön joustavin työajoin, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Haluatessasi voit aloittaa aluksi osa-­aikaisena.

Kanssasi yksikössä työskentelevät yksikön päällikkö, myyjät, työnjohtajat ja asentajat.

Liity osaksi Perustavan tarinaa ja lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään.


Hakuaika päättyy 30.12.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Tuomas Toivonen
Liiketoimintajohtaja
p. 044 725 9888

tuomas.toivonen@perustava.fi


Veikko Nissilä
Henkilöstöpäällikkö
p. 040 548 7249

veikko.nissila@perustava.fi

 

PERUSTAVA on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yritys on perustettu vuonna 2007 Orimattilassa ja 12 vuoden aikana toiminta on laajentunut koko koko Suomen alueelle.

Perustava työllistää tällä hetkellä yli 200 rakennusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.  

Palveluihimme kuuluvat perustukset niin pientaloihin, hoivakoteihin kuin kerrostaloihinkin sekä väestönsuojat, tukimuurit, kellarit ja betonirungot omalta elementtitehtaalta Lammilta. 

Lähetä hakemuksesi tästä:

Pakollinen
Pakollinen

Eikö ollut ihan itsellesi sopiva työpaikka, mutta jotakuta toista voisi kiinnostaa? Jaa ja vinkkaa!